středa 7. prosince 2016

Penzion horal dolní morava

Dovolená v krajině divoké přírody, rozlehlých luk, hustých lesů, čiré vody a čistého vzduchu, to vše s kulisami vysokých hor tyčících se nad údolím Dolní Moravy. Penzion Horal nabízí tyto doplňkové služby: tenisový kurt –. Ski areál Větrný vrch, který se nachází přímo naproti. Nabízíme Vám ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV.


Penzion horal dolní morava

Svou polohou a příjemnou atmosférou je vhodný především pro rodiny a přátelé. Je situován přímo mezi dvěmi lyžařskými středisky u Slona a Větrný vrch s nádherným výhledem do údolí a na okolní dominanty. Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům. Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE.


Dolní Moravy svou jedinečnou polohou nabízí ideální podmínky pro strávení Vaší letní i zimní dovolené. Jsme proto schopni uspokojit požadavky i nejnáročnější. Penzion horal prošel komplení rekonstrukcí vnitřních i vnějších prostor.


Přímo u Chat je parkoviště pro auta. Příjemný a stylový penzion na vysoké úrovni (lyžárna, gril, společenská místnost). Omlouváme se ale z technických důvodů nelze provádět rezervaci na web. Penzion se nachází u hlavní silnice procházející obcí.


Dolní Morava , v těsné blízkosti lyžařského střediska SNĚŽNÍK a VĚTRNÝ VRCH. Při poptávce a reservaci předem děkujeme za uvedení i telefonního čísla. Svojou polohou a príjemnou atmosférou je vhodný predovšetkým pre rodiny a priatelia. Okolní příroda Vás přímo volá na turistiku, pěšky i na kole s. Pod masivem Kralického Sněžníku na vás po celý rok čeká dobrodružství, zábava a spousta zážitků.


Nejlepší rodinná dovolená s dětmi na horách. Poznejte nejlepší rodinný hotel v České republice. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. A bust stop is reachable within 3feet.


Vyberte si z více než penzionů - najdete hodnocení, fotky, ceny, vybavenost a přímé kontakty. Penzion Valevil nabízí příjemnou restauraci i ubytování na Dolní Moravě. Pár metrů od Penzionu se nachází ski arál Dolní morava , stezka v oblacích. Alles für dein Projekt: Mehr als 100.


Geschäftskunden vertrauen bereits auf Contorion. Erledige deinen Einkauf vollständig, unkompliziert und zügig bei einem einzigen Händler! TURNAJ V LÍNÉM TENISE odkládá.


Informace o ubytování U Žaloudků. Kontaktní osoba Alžběta a Ladislav Kholovi. Poskytneme Vám standardně vybavené a cenově dostupné ubytování, které zajistí Vaše maximální pohodlí. Penzion je umístěn v lyžařském areálu Větrný vrch, 30m pod prvním vlekem (umělé zasněžování, večerní lyžování). Náš rodinný penzion nabízí apartmány pro páry i rodiny.


Větší apartmány jsou mezonetového typu. Celkovou kapacitu penzionu tvoří apartmánů s 26. Vyberte si Wellness hotel Vista, penzion Terezka nebo chaty U Slona, Marcelka a Slaměnka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky