pátek 23. prosince 2016

Kartáčové těsnící lišty

Kartáčové těsnící lišty

Další možností jsou dodávky v požadovaných rozměrech na míru. Samolepicí provedení, jednoduchá a rychlá montáž. Osazovací materiál je v pásce přeložen a uchycen pomocí nosného drátu. Těsnění a kartáčové lišty pro dveře , OKNODÍLY.


Kartáčové těsnící lišty

Provozovatel webu ČESKÝ SERVIS OKEN A DVEŘÍ, s. Nabízíme kartáče o šířce štětin 2 3 a mm. Na těsnění dveří se často zapomíná, protože úniky tepla skrz vchodové dveře nejsou vždy patrné. Nejjednodušším řešením je montáž těsnicí kartáčové lišty.


Technologie výroby točených kartáčů Točené kartáče jsou vyráběny tak, že mezi dva dráty je stáčen požadovaný osazovací materiál. Stribo, lišta eloxovaný hliník, tvar L - montáž ze spodu dveří, délka 1m. Vyřešte problém těsnění pod vraty a dveřmi. V naší nabídce naleznete interiérové dveřní kartáče s možnostmi uchycení z boku či zespod dveří.


Kartáčové těsnící lišty

Vysoce kvalitní nylonové štětiny zaručují dokonalé těsnění. Soklové lišty dřevěné i plastové v několika profilech a mnoha dezénech přizpůsobíte každému interiéru. Pro vedení domácích kabelů jsou ideální kanálkové podlahové lišty SLK 50. V našem sortimentu technických kartáčů najdete oblíbené kartáčové těsnící lišty na stírání nebo jako utěsnění podélných otvorů, dveří nebo vrat.


Pro čištění kulatých otvorů máme v nabídce točené kartáče , u kterých vám přizpůsobíme rozměry dle vašich požadavků. Lišty koupit o objednat u OBI. Pevné a trvanlivé lepidlo. Odolné samolepicí kartáčové lišty pod dveře chrání před průvanem, chladem a prachem.


Kartáčové těsnící lišty

Vhodné pro hladké podlahy, jako. Cais BDtěsnící kartáč pro utěsnění dveří a závěsných posuvných vrat. Rozměry kartáče pro těsnění dveří a vrat.


Ostré hrany přebruste pilníkem a namontujte na dveře – buď je nalepíte, nebo přišroubujete do předem vytvořených otvorů, případně si je do lišty navrtáte sami. Dveřní a okenní těsnění koupit o objednat u OBI. Otvory sloužící k zavedení kabelů, vytvořené v libovolném místě v bočnici, zadní stěně, dveřích, střešním a podlahovém plechu, lze jednoduchým nasazením kartáčové lišty zakrýt a dosáhnout tak odpovídajícího příjemného vnějšího vzhledu.


Drát kartáčové lišty může být ze syntetický, kovový (ocel, nerez, mosaz, fosforový bronz), přírodní nebo i kombinací těchto materiálů. MECHANICKÉ PRAHOVÉ LIŠTY A TĚSNÍCÍ KARTÁČKY DOMATICNa českém a slovenském trhu distribuujeme produkty společnosti DOMATIC, předního světového výrobce mechanických prahových lišt a těsnících kartáčků pro protipožární, protihlukové a běžné dveře. Výrobky DOMATIC splňují nejnáročnější požadavky na kvalitu a bezpečnost. Kartáčové lišty výrobce S. Prahové těsnící lišty lze.


Také vyrovnává drobné nerovnosti zdi. Gutta vlnová těsnící lišta – vlna. Pouze osobní odběr zboží. Komínová těsnící lišta. Zajišťuje dokonalé utěsnění.


Zatloukané lišty : jádrem je převážně dřevo nebo plast různých rozměrů. Do tohoto materiálu je zarážen výplet o délce a hustotě dle specifikace zákazníka. Těsnící ozdobná lišta na stěnu komína. Lisované lišty : jádrem je kovový profil tvaru U, do kterého je vlisován materiál.


Tento typ lišt se používá nejčastěji jako těsnící nebo stěrací lišty. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky