pondělí 19. prosince 2016

Zavařovací sklenice na maso

Zavařovací sklenice na maso

Ingredience: 700ml zavařovací sklenice , nové víčko, sádlo, vepřové maso ( na jednu sklenici je ho potřeba 5až 6g), vepřový vývar, sůl. Do sklenice vložte očištěné syrové maso , zalijte vepřovým vývarem. Zavařovací plechovky jsou určeny k zavařování masa nebo jiných potravin. Vyberte si z různých profilů - rovné nebo vlnkovité. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky. Sklenice na zavařování. Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření.


Vhodné do myčky na nádobí. Balení obsahuje sklenic bez víček. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck, dají se použít na maso , zeleninu, ale také jako dekorace. Jejich původ sahá až na konec 19. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia.


Zavařovací sklenice na maso

Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování.


Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější. Není se čemu divit – zužitkujete sklenice , které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Podívejte se na tyto tipy, co všechno můžete se zavařovacími. Maso osolte, opepřte, okmínujte a dejte do lednice na hodin uležet. Další den si připravte zavařovací sklenice – sterilizujte je a pořádně vysušte.


Zavařovací sklenice na maso

Na dno sklenice nasypte lžičku soli. Maso dejte do sklenic – pořádně ho vtěsněte na sebe, aby se vytlačil vzduch. Zalijte asi centimetry pod okraj vývarem nebo vodou. Díky svému designeru, se potraviny zavařené v těchto sklenicích mohou stát originálním dárkem. Otevírají se jednoduše pomocí klipu a použít se dají opakovaně.


Nejsou vhodné k zavařování v. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Sada víček na zavařovací sklenice Kilner. Zavařování je rozšířenou aktivitou mnoha z nás a ať už se chystáte na marmelády, kompot nebo okurky, stylové sklenice a doplňky od Kilner jim dodají šmrnc! Zavarovaci sklenice na maso sroubovaci produkt ů. Hrnec na zavařování můžete zavařovat sklenice ve dvou vrstvách - maso , ovoce, zeleninu, čalamády, v pokličce otvor pro zavařovací teploměr (není součástí výrobku), můžete ho také využít k vaření v pá. Sada cedulek na zavařovací sklenice.


Zavařovací sklenice na maso

Z pevného kartonu s bavlněným provázkem. Délka provázku je metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky