pátek 16. prosince 2016

Chladící kapalina g13

Citigo, Škoda Felicia, Škoda Fabia, Škoda Fabia Škoda Octavia, Škoda Octavia Škoda Superb, Škoda Superb Škoda Yeti, Škoda Roomster, Škoda Rapid. Hodnocení produktu:. Chladící kapalina G- 1L.


Provedeme malé zopakování: chladicí kapalina se skládá z z nemrznoucí složky, nejčastěji glykolu, do procent budou tvořit inhibitory koroze a zbytek do sta pak obstarává voda. Samozřejmě, že odlišný původ vody nebo glykolu, vzhledem ke své chemické jedinečnosti, nemůže mít na mísitelnost chladicích kapalin vliv. Je to v originál VW balení a má to i číslo - G 0A8J MNa internetu jsem našel jen, že to je nástupce Ga že je nějaké ekologi.


Díky tomu odpadají starosti s ředěním. Výrazně nižší pořizovací hodnota. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte.


Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Ať je to motorový nebo převodový olej a kapalina do posilovačů řízení, brzdová kapalina , i chladící kapalinu je nutné vyměnit. A nejde jen o propustnost hadic pro molekuly vzduchu, ale hlavně špunt na vyrovnávací nádržce, který svým přetlakovým a podtlakovým ventilkem každou jízdu do systému pouští kyselý vzduch, který kapalinu postupně degraduje.


Speciální koncentrovaná chladicí kapalina Fridex Gs nízkým bodem tuhnutí na bázi ethylenglykolu a organických inhibitorů koroze. Odpovídá normě VW TL 7J. Celoročně chrání chladicí systém motorového vozidla před působením mrazu a před korozí. Zaručuje velmi dobrý převod tepla.


Je určena pro vozy Škoda řady Fabia, Octavia, Superb a Roomster. Zvlášť je vhodná pro chladící soustavy spalovacích motorů z lehkých slitin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. KONCENTROVANÁ CHLADÍCÍ KAPALINA ANTIFREEZE G(1L) Chrání chladicí systém před mrazem, přehřátím a korozí.


Je schválená pro použití ve vozidlech VW, ŠKODA, AUDI a SEAT. G- fialová kapalina je moderní směsí do nových aut, která velmi účinně chrání kovové části proti korodování. Může také nahradit jakýkoliv jiný typ chladicí kapaliny ve starších vozidlech. Kupte si kapaliny do chladiče, antifreeze - náš eshop ProdejOlejů.


Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky. Ahoj, řeším problém s výměnou vodní pumpy a také následné výměně chladící kapaliny, mohl by mi někdo poradit, která chladící kapalina Gje nejnovější? G 013A8JM(které bych tam měl mít i dle VIN). Prý byl nějaký problém s těmito.


Mně se také ztrácí, za cca roky ubylo rozmezí rysek min a max, ale mám přerušované hadice atd. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Pro odlišení se chladicí kapalina barví umělými barvivy, ale optimální je orientovat se podle typu.


Na expazní nádobě mám G12. Ale slišel jsem,že chladící kapalina Gje kvalitnější. Tak jsem vypustil vše z motoru a propláchl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky