pondělí 19. prosince 2016

Nádrž na vodu 1000l bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V nadrzich nebyli zadne oleje ani chemikalie jsou perfektne ciste. Kazda nadrz ma koplet vicka. Vsechny nadrze jsou z velice silneho plastu a po revizi.


Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Louny, cena 900Kč, od Vítek na Sbazar. Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg.


Vhodné na zahrádku bez problémů. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Dobry den, prodám vlečku za traktor, používaná na převoz vody. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku.


Vsetky su komplet na kovovej palete s kovovym ochrannym kosom,vypustacim ventilom. Nikdy vnich nebola chemia! Rozmery su na druhom obrazku. Nádrž , jímka, septik, žumpa – samonosná – doprava zdarma 7m3. Prodám samonosnou nádrž na dešťovou vodu - 7m3.


Možno použít také jako. Prodám nádrž na vodu 10litrů, potravinové, vhodný na pitnou vodu , n. Nadzemné nádrže na vodu sú vyrobené zUV odolného MDPE materiálu z. Plastová bezodtoková jímka určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody.

Prodám i jednotlivě dva kusy nádrž laminátová otevřená na kovovém podstavci. Ideální na zahradu na užitkovou vodu na zalévání. Obsah kolem 5litrů jen odhadem. L včetně kompletního rámu možno samostatně rám nebo nádrž. Neporušená nádoba je vyčištěná chemickou.


Nadzemní samonosná nádrž z polyetylenu s poklopem o průměru cm. IBC kontejner je možné bez dalšího čištění opakovaně použít v různých. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky