pátek 16. prosince 2016

Sušička na pračce bez mezikusu

Chceme koupit pračku a sušičku (to už máme rozhodnuto) ale potřebujeme je postavit na sebe. Je ten mezikus nezbytně nutný? Stojí na sobě bez mezikusu a drží normálně. Přeci jen mezikus je pevně přilepený k pračce a sušička je zachycená v úchytech.


A dá se takhle umístit na jakoukoliv pračku jakákoliv sušička ? Postavili jsme ji bez mezikusu na starou pračku Whirpool. Vsechny susicky, na ktere jsem se divala maji hloubku od cm. Lze dát susičku na pračku bez mezikusu ? Ne, není to možné, sušička má nožičky z tvrdého plastu které kloužou po horní desce pračky takže by spadla. Je nutné použít mezikus.


Samozřejmě existují i vyjímky, viděl jsem sušičku Gorenje, která má nožičky ve formě gumových přísavek které se přicucnou na pračku a. Pořídila jsem si sušičku. BOSCH s tepelným výměníkem. Je důležitý aby tam ten mezikus byl? Lze na pračku AEG postavit sušičku AEG bez mezikusu ? Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Dobrý den, sušičku na pračku je vhodné umístit pomocí mezikusu z hlediska.


Pomocí univerzálního mezikusu spojíte jakoukoli pračku a sušičku standardních rozměrů, bez ohledu na značku, designovou řadu nebo velikost bubnu. Sušička na pračku bez mezikusu ? Hezký den, lze na pračku AEG L7FBE48SC postavit sušičku T8DBE48SC bez mezikusu ? Oficiální zástupce obchodu ONLINESHOP. Ale pračka teda nesmí skákat, skákání naznačuje, že je špatně vyvážená. My máme sušičku na pračce bez mezikusu , pračka je starší a navíc užší, takže na ní je deska a na ní sučička, mezitím jsou protiskluzové podložky. A drží to bez problému, nic se neposune.


Mezikusy pračka - sušička. Celková hloubka pračky je bez koncového převisu cm. Ale nikdo si jaksi neuvědomil, že měřeno u podlahy je to jen 40.


Po nainstalování mezikusu zůstal za hlavní konstrukcí pračky převis okolo cm. Máte v koupelně dostatek místa, takže se pračka a sušička bez větších problémů vejdou vedle sebe? Nebojte se jej uplatnit a. Montážní souprava Electrolux E4YHMKPumožňuje bezpečnou a spolehlivou instalaci sušičky na vrch pračky, čímž ušetříte mnoho prostoru.


Obsahuje také praktickou výsuvnou polici, na které můžežte například poskládat právě usušené prádlo. Velikost mezikusu je 61x6cm. S jeho použitím zle bezpečně položit sušičku na pračku a uspořit tak spoustu místa. Chrání oba spotřebiče před poškozením i pádem sušičky na zem. Disponuje nastavitelnou hloubkou, díky čemuž je možné přesně nastavit pozici mezikusu i zařízení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Asi záleží na pračce , na tatramatku bych to nestavěla. Ve většině obchodech nám potvrdili, že sušička může být postavená na pračku i bez mezikusu. Ahoj lidi, nedávno jsem pořídil domů novou sušičku na prádlo.


Bohužel pračka má hloubku jen 4mm a sušička 6mm. Takže mi nezbylo než vymyslet nějaký podstavec který by mohl. Netrapte se praním v ruce, když můžete v pračce Beko prát i tkaniny jako je hedvábí či kašmír. Zjistit více o: Program na ruční praní 1 využití. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Bosch, Miele, BEKO a dalších. Spojil jsem LG a AEG Lavatherm, trochu jsem se toho zezačátku bál, ale nakonec super, vše drží jak má, ani se to nehne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky