čtvrtek 29. prosince 2016

Podnos na vanu

Dopřejte si chvíli na relaxaci. Napusťte si vanu , nalijte si něco k pití a vyberte si knihu. Ale kam to všechno položit? Potřebujete podnos na vanu ! Již nikdy nebudete muset vyvažovat. Bambusový odkládací podnos do vany s držákem nápojů.


Praktický a velmi elegantní doplněk do vaší koupelny! Police je nejen krásné a pracně vyrobena, ale i praktická. Chromovaná drátěná polička na vanu sloužící k odložení houby, mýdla a dalších hygienických potřeb. Polička na vanu je nastavitelná v rozsahu - cm.


Poličku lze posunout po okrajích vany, proto bu. Podnos na kořenky InterDesign Linus, ⌀ cm. Servírovací tác JOCCA, x cm. Dřevěný servírovací podnos na víno - LUX. Skládací stojan na dětsku vaničku.


Použitelný pro vaničky Cam Bagno a Cam Bolicina. Je třeba změřit vanu , na kterou podnos budete vytvářet, vnější a vnitřní rozměr okrajů vany. Kovový, pevný a bezpečný stojan na koupací vaničky, který umožní koupání novorozenců bez zbytečného ohýbání.


Originálny podnos na vaňu z dubového dreva, ošetrený tvrdým voskovým olejom. Tento podnos vám bude slúžiť pri relaxácii vo vani, na uloženie vašich kozmetických prípravkov, prípadne na knihu či telefón. Prodám prakticky bambusový pultík na čtení do vany nebo podnos na vanu , dají se na něho umístit i další věci, skleničky, mobil, tablet, apod. Osobní vyzvednutí Praha Klamovka.


Tento vysoce kvalitní servírovací stolek, který je vyrobený z bambusu pro dokonalou relaxaci ve vaně s odkládací plochou, místem pro odkládání mýdla, výklopným stojánkem na knihu a držákem na skleničku na víno. Detailní popis produktu. Užite si skvelý dlhý kúpeľ, v pohodlí svojej vane s knihou, alebo s tabletom bez obavy mokrých rúk, alebo namočenia. Polica je nielen krásne a pracne vyrobená, ale aj praktická.


Ideálna ako darček pre milovanú osobu, najmä pre tých, ktorí milujú dlhšie kúpele. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Je natretý lakom s odtieňom orech a následne ošetrený be. Pro milovníky koupelí a lázní máme přichystaný návod na výrobu praktického podnosu na vanu. Výroba podnosu je velmi jednoduchá.


Pořiďte si dřevěnou fošnu, kterou začistíte a zabrousíte. Pak do ní v rozích vyvrtáte čtyři o průměru lana, které bude sloužit jako madlo podnosu. Přišroubujete dva menší hranolky do.


Bílý kameninový servírovací tác Mason Cash In the Forest, x cm. Oasis je vskutku geniálne jednoduchá kolekcia stojanov a poličiek. Nepotrebujete žiadne skrutky alebo lepidlo, všetko stačí len zavesiť na dvierka komody, vaňu alebo stenu sprchovacieho kúta. Použitá oceľ má navyše špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá ju chráni pred koróziou. Tento vysoko kvalitný servírovací stolík, ktorý je vyrobený z bambusu pre dokonalú relaxáciu vo vani s odkladacou plochou, miestom pre odkladanie mydla, výklopným stojančekom na knihu a držiakom na pohárik na víno.


Podnosy a tácky na pohostenie návštev i raňajky do postele Aj keď by sa jedlo určite rado nieslo vo vašej náruči, určite ocení komfort na priestrannom a elegantnom podnose či tácke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky