pátek 23. prosince 2016

Bucas deka

Prevence a zamezení vniknutí toho nejdrobnějšího hmyzu je základ boje proti letní vyrážce také podle tohoto špičkového výrobce dek. Whatever the season there is a light weight, medium weight or heavy weight option to fit your needs. We also propose stable rugs, cooler rugs for horses and many other horse rugs. Three styles are now available in the Freedom Turnout: Classic Cut, High Neck and Full Neck. This video is unavailable.


Please open the website on a larger device to use the quick order functionality. All of our team are friendly and knowledgeable about our products, and will be happy to advise you in finding the perfect choice for you and your horse! V místě, kde se setkává irská tradice s funkčností a kvalitou, vzniká vysoce odolný pomocník každého koně.


Prodám bucas smartex extra vel. Pak je velká šance, že bude trpět letním ekzémem. Letní ekzém je způsoben malými komáry Culicoids Robertii. Model Smartex Vnější materiál tvoří extra pevný Balistic nylon, který je nepromokavý a zároveň prodyšný.


Bucas je tradiční výrobce dek. The Irish Turnout Light has 50g insulation and a Silk-feel breathable lining which keeps your horse snug and warm, helps keep the coat in good condition by preventing any rubs and a durable rip stop. Poslední kus Skladem NEDOSTUPNÉ. Kč (Naše normální cena.) nyní jen od 1. Rip-stop přední zapínání na T-karabiny a. Kombinovaná síťovaná deka s pláštěnkou vhodná i do deštivého počasí. Deka BUCAS stájová FREEDOM 300g.


Chrání citlivé partie zad a krku před deštěm a větrem. UV ochrana před sluníčkem. Odnímatelný kryt břicha.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tento materiál má síťovou strukturu s vynikající prostupností vzduchu, což zajišťuje maximální teplotní komfort ve vysokých letních teplotách a navíc je extrémně lehký. Deky na koně) Hodnocení produktu:. Pokračuje v dobývání trhu s dekami další v řadě s úspěšným zebřím vzorem, tentokrát v muchařské verzi.


Přestože Vám možná přijde stejná jako BuzzOff. Materiál je nesrovnatelný. Dobře zvládá déšť i slunce. T-zapínání na plecích síťovaná podšív. Klasický střih - bez krku.


Zapínání na T-přezku a suchý zip na prsou. Křížové zapínání pod břichem. Chránič přes ocas, šňůra pod ocas. Shoulder darts provide your horse with extra room and the rug comes with a comfort front with covered buckle and additional top strap.


Sweet itch is an uncomfortable condition, partly caused and exacerbated by the biting insects who come out in force during the hotter months. As we approach the summer take a look at our pick of.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky