středa 14. prosince 2016

Sekáček potravin eta

Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou úrovních, a to až na velmi jemnou konzistenci. Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne nasekat během pár sekund. Je dostupný jako příslušenství pro tyčový m. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Podle jakých parametrů vybírat sekáčky a drtiče ledu? Sekáček, nebo drtič ledu? Celý popis a technické parametry. Vaše cena s DPH: 9Kč. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Díky tomuto sekáčku můžete v mžiku servírovat čerstvě nasekané bylinky nebo ořechy anebo můžete snadno vyrobit zdravé domácí pyré pro vaše milované děti. Málokdo umí krájet tak perfektně jako profesionální kuchaři. Pořiďte si proto šikovného pomocníka, který vše připraví za vás. Snadno s ním nasekáte maso, ovoce, zeleninu a připravíte pyré a dětskou stravu.


Sekáček potravin eta

Kompletní informace o produktech značky ETA - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty ETA na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Pomůže vám s přípravou kojenecké výživy, těsta na palačinky nebo sekáním cibule, masa, bylinek atd.


Zajistí dokonalost a preciznost při sekání (mletí), mixování a míchání. Výkonný 5W motor si poradí i s. Kuchyňské roboty ETA jsou tak nadčasovými pomocníky na profesionální úrovni, které nezaskočí žádný nový gastronomický trend. Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců. Patříte mezi ty, kteří doma skutečně vaří a potrpí si na moderní kuchyňské pomocníky?


Sekáček potravin eta

Pak vám nesmí chybět sekáček potravin ETA Basto. Elegantní design, kvalitní provedení a výkonný motor o síle 5W jsou zásadní argumenty, které mluví pro právě tento model. Velmi rychle si poradí. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Nerezový sekací nůž, plastová nádoba, kterou je možné uskladnit v chladničce. Nádoba o objemu l je vyrobena z vysoce odolného skla. Nádobu i kvalitní nerezové tříramenné nože lze mýt v myčce nádobí.


Upozornění: Víko je určeno pro nádobu malého sekáčku (viz obr. níže). Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Kompletní sortiment produktů ETA , příslušenství včetně široké nabídky náhradních dílů najdete v našem značkovém e-shopu.


ETA klubu získávají přístup k pravidelným akčním nabídkám, námětům na recepty a tipům jak co nejlépe využívat naše produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky