pondělí 11. září 2017

Broušené sklo bohemia

Free Shipping Available. Bohemia Crystal Glass je významným dodavatelem výrobků z českého křišťálového skla prvotřídní kvality. V našem e-shopu Vám nabízíme jak hladké sklo např.


Crystalite Bohemia , tak sklo broušené českými mistry brusiči. Dále sklo s nižším, nebo téměř nulový. Jeho kvality spočívají v kombinaci výjimečného lesku a tvrdosti, které umožňují ruční broušení. Sklo brousíme jak klasickými vzory, tak moderními brusy vlastního designu. Prohlédněte si náš vlastní design např.


Lužické sklo LsG Czechia Nový Bor. Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor. Broušené skleničky žluté na bílé víno. Krásné, vysoce kvalitní broušené vázy, mísy, láhve, karafy či skleničky z českého křišťálu Bohemia Crystal. Moderní i tradiční dekory pro vás vyrbousili ti nejzkušenější čeští brusiči.


Původní firma, ze které vychází Fa. Firma se zabývá ručním dekorováním skla, je pokračováním dlouhodobé rodinné tradice práce se sklem. Petr Bílek, zakázkové broušení a rytí skla, Karlovy Vary.


Jsme tu pro Vás a Vaše přání. Ke sklu z českých skláren neodmyslitelně patří broušené sklo. Seznamte se s výběrem kvalitního broušeného skla ze známých českých skláren.


Broušené sklo bohemia

Tradiční i moderní vzory vás okouzlí mistrovským zpracováním. Prezicní ruční broušené sklo mistrů brusičů ověřené tradicí českého skla. Používá se pro broušené sklo i výraz broušené olovnaté sklo a další výrazy, jako křišťálové broušené sklo , křišťál a podobně. Ručně broušené výrobky, např.


V nabídce najdete nápojové sklo olovnaté i bezolovnaté v podobě sklenic na stopce tzv. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodám sadu broušeného skla - Karafa na whisky výška 26cm,menší mísa průměr 21cm,nejmenší miska průměr 10cm,větší mísa na ovoce 26cm.


Broušené sklo bohemia

CRYSTAL Pavel MAKALOUŠ - BROUŠENÉ SKLO. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů broušené sklo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hlavy koní, psů a koček. Oba tito výrobci broušeného skla produkují klasické tvary a dekory, ale i nové moderní výrobky.


Lasitaide Lasimaalaus Hehku Kristallit. Všechny broušené vázy Bohemia Crystal, které najdete v našem sortimentu, jsou ručně broušeny a vyrobeny z českého křišťálového skla. Nabízíme Vám jak vázy s klasickým brusem 500PK, tak i luxusní kusy s dekorem Bodlákem, který je jeden z manuálně nejnáročnějších brusů, vzhledem. Tato technika zpracování skla se začala rozvíjet v prvních desetiletích devatenáctého století. Při broušení skla jsme docílili maximální hloubky řezu, až na krajní mez síly materiálu.


Broušené sklo bohemia

Brusné nástroje byly vyvinuty na základě našich požadavků a potřeb. Objednávka byla velmi rychle vyřízená s dopravou hned na druhý den. Podívejte se na další nápady na téma Bohemia , Čajové šálky a Křišťálová koule.


Sklo dekorované-sklenky a vázy broušené , zlacené, platinové -barevné sklenky a vázy smaltované, zdobené diaritem -pivní soupravy zlacené, platinové -lovecké a rybářské motivy broušené na sklenkách, odlivkách a korbelech -olovnaté broušené sklenky, vázy, mísy, misky, popelníky, košíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky