čtvrtek 7. září 2017

Dřevěné krabičky na decoupage

Buy Online Today at The Range for Home Delivery. Dřevěné polotovary k tvoření, polotovary ze dřeva, dřevěné předměty k dotvoření,polotovary na decoupage , krabička na kapesníky, krabička na čaj, domeček na čaj, stojan na dochucovadla, dřevěný stojánek na ubrousky, tužkovník, zásobník na bločky, krabičky na čaj, rámečky, dřevěné krabičky , šperkovnice, pokladničky, dřevěná kasička, krabička na. Dřevěné krabičky na decoupage - dekupáž - ubrousková technika Velmi pěkné a kvalitní provedení z masivu. Krásná dřevěná šperkovnice připravena pro další dekorování např. V nabídce neleznete dřevěné krabičky v různých velikostech a provedeních.


Dřevěné krabičky na decoupage

Nejširší nabídka dřevěných krabiček od malých rozměrů až po velké dřevěné krabičky. Základem je lepidlo, papíry na decoupage a předmět, který budete dekorovat. Vybrat si u nás můžete z široké nabídky předmětů na decoupage jako jsou různé krabičky , rámečky, zvířátka, hodiny, předměty z kartonu a MDF, předměty ze skla, dřeva, překližky atp. Decoupage a dřevěné krabičky , Papírnictví U Dvou Pastelek. Dočasně jsme zrušili dobírky, abychom řidiče přepravních společností a zákazníky zbytečně nevystavovali delšímu kontaktu s dalšími lidmi.


Vyrábíme je z borovicového dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vybíráme. Do každé krabičky vám navíc rádi vygravírujeme logo či věnování na přání. Dřevěná krabička je decentním doplňkem Vašeho dárku, nebo reklamního předmětu.


Dřevěné krabičky na decoupage

Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním. Veškeré naše dřevěné výrobky jsou zárukou kvality a. V této podkategorii naleznete spoustu krásných a také praktických krabiček vhodných pro decoupage. Máme na výběr spoustu tvarů a velikostí!


Až krabičky ozdobíte dle Vaší fantazie, můžete je použít např. Vyhrazuji si právo na změnu typu krabičky , co se týče tvaru otvoru (nahoře krabičky ). Krabička na kapesníky je vyrobena ze dřeva. Na obrázcích je vždy v nadídce uveden vyrobený určitý typ krabičky.


Dřevěné krabičky na decoupage

Nemohu bohužel zaručit, že vždy bude krabička s tím otvorem, který je na obrázku. For Top Quality Products at Great Prices, Look No Further Than The Range. Jakékoli jiné použití (například pro styk s potravinami) je na vlastní riziko zákazníka.


Dřevěné polovary, pokud není vyloženě uvedeno jinak, jsou vyrobené ze surového přírodního dřeva nebo dřevotřísky, MDF, nejsou lakované, nejsou impregnované žádným roztokem. V případě úpravy samotného polotovaru např. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Z vnější strany pečlivě přelakované a dají se otírat bez obav vlhkým hadříkem.


Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Zakázková výroba krabiček ze dřeva, boxů, displejů a jiných drobných dřevěných výrobků je naším úspěšným a dlouhodobým projektem. Jsou plné přihrádek a šuplíků. Některé krabičky jsou se zrcadlem. V kombinaci s květinovými nebo retro ubrousky z nich můžete vytvořit skutečné skvosty.


Zastavte se, uvařte si čaj a vychutnejte si ho. Inspirace - návod v krátkém videu, uvidíte postup na dekorování dřevěné krabičky. Naše dřevěné krabičky na dekorování nabízejí mnoho možností na uměleckou seberealizaci - spojíte příjemné s užitečným. Technika decoupage rovněž využívá zejména dřevěné povrchy. Výsledný efekt je velmi přitažlivý.


I u nás proto najdete dřevo na decoupage či různé dřevěné výrobky na dekorování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky