úterý 26. září 2017

Kompresor z lednice bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Elektro - Mini lednice bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Kompresor z bazar. Cena není pevná, domluva možná. Predám dvoj kompresorové potravinové chladničky LTH, typ HG5. Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor.


Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být dražší. Lednice kombinovaná LIEBHERR se kompresory 1. Kompresor je už od vypínače uzemněný, takže když nebudu připojovat kompresor z lednice k flašce tak, aby byl izolovanej, pak není třeba zemnit kompresor z lednice zvlášť, ne? Výhoda kompresorů: chladnici nebo mrazák můžete např. Auto - 12v kompresor bazar.


Stroje - Prodam kompresor bazar. Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva. Chladici teplota 4-8°C.


Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr. KW) s automatickou převodovkou, r. Prodám Mercedes Benz CLK 2. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Kontaktujte mě, prosím, přes odpověď na inzerát.


Zboží zasílám i na dobírku. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce.


Navštivte také náš bazar ledniček, kde získáte levné kuchyňské spotřebiče sloužící k uchování potravin. Naleznete zde kombinované ledničky , nebo l evné lednice s mrazákem. Podejte zdarma inzerát a zbavte se své postarší lednice , prodejte ji výhodně někomu jinému. Kupujte výhodně a levně.


Bazar online, inzerce bilé techniky. Z důvodu proreznutí původní tlakové nádoby nabízím nové díly na sestavení nového kompresoru. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky