středa 13. září 2017

Skládací rýče

Vybírejte naše lopaty i lopatky, rýče v mnoha provedeních a také speciální multifunkční nářadí, které se skládá z více pracovních nástrojů. Najdete zde různě velké vojenské rýče , klasické, které možná znáte z armády, ale také takové, co vypadají na první pohled neobvykle. Snoubí v sobě ovšem jednoduchost.


Skládací rýče

Nová německá skládací lopatka, konstrukcí značně připomínající lopatky Fiskars. V ceně lopatky je také látkové pouzdro na uchycení na opasek. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Návody jak udělat cokoliv. Instrukce, videa, nápady, recepty, origami diagramy a návody.


Přidej i ty svůj návod na cokoliv. Společně pomůžeme ostatním zjistit jak na to! V naší nabídce najdete jak špičaté, tak i rovné rýče.


Dále nechybí lopaty z hliníku, oceli, ale ani z plastu nebo laminátu. Speciální kategorii potom tvoří nejrůznější skládací lopatky, které se hodí na drobné práce při táboření. Skládací rýč Fiskars Army lze použít jako rýč nebo motyka. Snadno se skládá a rozkládá. Rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem.


Pro praktické přenášení disponuje plátěným pouzdrem. Objednejte si rýče Fiskars, práce Vám půjde pěkně. Rýče Fiskars – Finská zkušenost. Do našeho sortimentu jsme zařadili rýč - sakovák, rýče skládací , špičaté a hranaté.


Dodáván v nylonovém pouzdře v maskovací barvě. Hmotnost: 3g, s pouzdrem 4g. V nabídce najdete rýč rovný nebo rýč špičatý různých velikostí, také dámský odlehčený rýč , nebo rýč s teleskopickou rukojetí. V odborné zahradnické terminologii je rýč vlastně speciálním druhem lopaty.


Klasický rýč sestává z kovové kompaktní čepele a dřevěné násady, ale moderní typy rýčů mohou být i celokovové s plastovými držadly, případně skládací či teleskopické. Zahradní skládací lehátka skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. V-GARDEN, ROJAPLAST, Happy Green a dalších. Lopatka skládací ELITE E-TOOL s pilkou ČERNÁ.


Pilka, která je ukrytá v rukojeti má délku cm. Materiál: uhlíková ocel, rukojeť nylon. Lopatky skládací , pohotovostní rýče , motyky polní pro rychlou práci v terénu, bleskové složení do pouzdra. Kč bez DPH 29Kč s D. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. MFH US polní skládací lopatka-rýč 3-dílná. Je extra pevná a tvrdá, lopatka samotná je vyrobena z ocel. Ergonomií a moderními materiály zaujmou rýče , lopaty a vidle Patriot.


Také zahradní nářadí z dílny renomovaného německého výrobce Freund vyniká promyšlenou ergonomií a pečlivým zpravováním kvalitních materiálů. Do města i na výlety Rádi cestujete na kole, ale chybí vám fyzička k tomu, abyste mohli podniknout delší výlety? E-kolo je vybaveno elektromotorem, který vám se šlapáním do pedálů pomůže. Nepotřebujete k tomu ani řidičský průkaz.


Stačí nabít akumulátor a můžete vyrazit. Kvalitní matrace je naprostý základ pro zdravý spánek. Vybrat si můžete ze široké škály typů pěnových a zdravotních matrací od českého výrobce MPO.


Zdravotní matrace jsou vhodné pro osoby se zhoršenou pohyblivostí a seniory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky