pondělí 11. září 2017

Gumova podlozka pod pracku

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Všetky informácie o produkte Medzikus pračka - sušička Gumová podložka pod práčku, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Gumová podložka pod práčku. Moderní pračky bývají poměrně tiché. Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací.


Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky, která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje. Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. U nás si môžete vyberať z mnohých typov vinylových podláh v kotúčoch, či už hľadáte drevený alebo kamenný vzor, dizajnovú alebo špeciálnu podlahu.


To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Podlozka pod pracku - super. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Antivibračná gumová podložka je veľmi vhodná pod stroje, ktoré vydávajú vysoké otrasy napr. Práčka alebo rôzne obrábacie stroje či sústruhy. Rozmery: 5× 4× mm.


Objevil jsem na netu tuto podložku, sice jsem moc nevěřil, že bude účinná, ale k mé spokojenosti je! Ahojte, čo dať ako podložku pod pračku, keď pri žmýkaní cestuje, niekedy dosť veľa. V Baumaxe som videl takú gumovú podložku, možno to.


V2- Antivibrační gumová podložka je velice vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy např. Gumová izolační podložka tloušťky mm tlumící vibrace a hluk. Vhodná pod pračku, sušičku, chladničku nebo mrazničku, např. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today! Tyto antivibrační podložky pod pračku jsou vyrobeny ze speciální gumy, která pohlcuje nežádoucí vibrace, redukuje hluk a především chrání zařízení. Umístíte pod nožky zařízení. Pro nožky s průměrem až mm. Ilustrační foto - dodáváme v bílé barvě.


Tlumí hluk a vibrace, zamezuje pohybu přístrojů. Pod domácí přístroje např. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku.


Inštalácia týchto rohoží je veľmi jednoduchá a akonáhle sú na mieste, nevyžadujú údržbu. Jedná sa o najlepšie antivibračné podložky pod práčku na trhu za túto nízku cenu. Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy. Ideální jako tlumící deska pod pračku, ledničku, myčku a sušičku.


Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. V tu nejnevhodnější dobu praskne lednička nebo mrazák a místo kuchyně máte bazén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky