pátek 15. září 2017

Tescoma džbán na pivo

Džbány z žáruvzdorného borosilikátového skla opatřené odšťavňovačem citrusových plodů a chlazením vynikající pro přípravu a podávání studených i teplých nápojů. Moderní džbán pro točených piv. V čem džbán na pivo myBEER vyniká? Je vyrobený z prvotřídního borosilikátového skla, má dostatečný objem, pojme až točených piv.


Jaké má džbán na pivo myBEER 2. Vynikajúci na prípravu a podávanie chladených aj horúcich nápojov.

Vyrobený zo žiaruvozdorného brosilikátového skla, viečko z kvalitného plastu. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO.


Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. Tohtoročné leto bude podľa predpovede naozaj horúce, takže jedno orosené rozhodne príde vhod. TESCOMA džbán na pivo myBEER 2.

Aby ste si čapovaný zlatistý mok mohli vychutnať v pohodlí domova, vezmite so sebou do krčmičky sklenený džbán myDRINK až na päť „kúskov“! Zdobený ikonami značícími počet piv. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů.


Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu. Džbán na točené pivo z prvotřídního borosilikátového skla. Sklenice na pivo CREMA 5ml D. Má dostatečný objem, pojme až točených piv. Ve džbánu z žáruvzdorného skla lze podávat i horké nápoje.


V džbáne z žiaruvzdorného skla možno podávať aj horúce nápoje. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Praktický džbán na točené pivo pro skvělé letní osvěžení. Díky originální odměrce na sklenici, víte přesně, kolik piv jste již vypili. Díky dobře těsnícímu víčku pivo při přenášení neteče a déle si zachová pěnu a říz. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného skla, víčko z odolného plastu se.


Ušetříte Kč s DPH Naše cena s DPH 259. Džbán má dobře těsnící víko, pivo při přenášení neteče a déle si zachová pěnu.

Detail produktu Do obchodu. Kč SIMAX džbán 1l CYLINDER Skladem 1. Přijdou kamarádi na zápas? Potřebujete prostě dostatek piva a nehodláte se spokojit s lahvovým?


Tescoma džbán na pivo myBEER l. Zde naleznete pivní džbány ze skla i keramiky, které nejen bezpečně dopraví pivo od výčepu k vám domů, ale uchovají ho i krásně studené a čerstvé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky