pátek 8. září 2017

Programovatelný robot albi

Vědecká sada, která vás seznámí se základy robotiky. Budete jej moci programovat a vyzývat kamarády k napínavým hrám a soutěžím. Programovatelný robot rozvíjí u dětí od let logické myšlení, paměť i fantazii. Budú si môcť zostrojiť vlastného robota a potom programovať jeho pohyb.


Robot je prestaviteľný vďaka vymeniteľným častiam. Robot vám môže slúžiť ako detektor kovov alebo ho môžete využiť k rôznym. Botley robot potrebuje AAA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia.


Clementoni Albi Robot programovatelný na baterie. Můžete naprogramovat jeho pohyb nebo ho ovládat pomocí tabletu či mobilu. V první řadě se jedná samozřejmě o hračku, ale jak brzy zjistíme, je možné si s ní doma užít legraci i ve více lidech. Experimentální sada, která děti zábavným způsobem seznámí se základy robotiky. Budou si moci sestrojit vlastního robota a pak programovat jeho pohyb.


Budete ho moci programovat a vyzývat kamarády k napínavým hrám a soutěžím. Máte aktivovaný filtr, nezobrazí se Vám všechny produkty, ale pouze ty, které odpovídají nastavení. Detailní popis Albi Interaktivní programovatelný Robot Botley. Robot Botley od Albi je interaktivní hračka, se kterou se děti naučí základy programování.


Je určen dětem od let, rozvíjí logické myšlení, paměť i fantazii. Má jednoduché ovládání, plno zajímavých funkcí a naučí vás programovat během pár minut. Obsah experimentální sady: programovatelný robot Botley, dálkové ovládání, odnímatelné paže robota, programovacích karet, oboustranných desek, dílů pro stavbu překážek, návod k použití v CZ i SK.


Programovatelný robot albi

Roboti jsou unikátní inteligentní hračkou, kterou ocení nejedno dítě. Díky robotovi se vaše dítě na dlouhou dobu nejen zabaví, zároveň ale také rozvíjí své znalosti robotiky a mechaniky, logické uvažování a kreativitu. Každý robot má jiné vlastnosti, funkce a herní módy, proto se podívejte, podle čeho robota vybírat. Další slevy stavebnic a puzzle na Kupi.


Díky vyměnitelným pažím ho můžete měnit podle vlastních představ. Sada obsahuje: hlavu, hledí (oči), krk, paže, kola a kolečko, magnet. Nyní máte možnost vyrobit si svého vlastního robota.


Programovatelný robot albi

V tom případě právě pro něj tato kreativní sada Robot společnosti Albi. Díky programovacím funkcím bude robot poslouchat vždy na slovo a hraní s ním bude opravdu zábava. Robotovi lze naprogramovat až různých pohybů, zvuků a výrazů.


Obsahuje režim ovládání rukou a taneční režim. Sestavený robot také může. Pohybuje se chůzí nebo klouzáním dopředu, dozadu, doprava a doleva.


Potřebné baterie: x 5V AA, x 5V AAA. Skvělý dárek pro malé inženýry? Navíc je programovatelný , takže si užijete spoustu zábavy! Tato sada seznamuje již osmileté děti se základy robotiky. Robot , kterého pomocí sady sestrojíte, vás opravdu pobaví.


Dostupnost: Osobní odběr v Brně 9. U Vás doma nebo na Uložence do 10. Vyrobíte si svého vlastního robota, naprogramujete ho a budete moci vyzvat kamarády k napínavým hrám a soutěžím. Aplikace pro Android a iOS telefony je v anglickém jazyce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky