pondělí 25. září 2017

Hrnek 1 litr

Výroba keramiky na zakázku. Vážení zákazníci, výroba hrnků, podšálků, váz a jiných keramických produktů je tak široká, že zatím nelze mít vše v našem eshopu. Hrnek s nálevkou červený litr. Smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem.


Vhodný na přípravu řidších těst, rozpouštění másla nebo ohřívání tekutin.

Cibulákový hrnek Vařák velký s hubičkou a bočním uchem, l – originální cibulák, cibulový porcelán Dubí 1. Exkluzivní litráček to je přesně tento puntíkatý hrneček o objemu litr. Je vyrobený ručně pro milovníky velkých hrníčků. Termoska Esbit Majoris litr je praktickým outdoorovým doplňkem na cesty. Pokud se chcete opravdu těšit na horký nebo vychlazený nápoj po dlouhém celodenním výletu, potřebujete takovou vakuovou term.


A jak cpát tuhé máslo do odměrky? Pamatujte, že tomu odpovídá 1g.

Med a sirupy se poměrně špatně odvažují, proto je dobré vědět, že lžíce je zhruba gramů, tudíž hrnek medu váží 3gramů. Marmelády se vejde do hrnku zhruba 3gramů, zatímco oleje jen 2gramů. Dobře se počítají mandle, protože.


Keramický hrnek krajáč na pořádnou dávku bílé kávy, melty či čaje. Balení obsahuje celkem hrnky o objemu litr. Aktuální vzor na vyžádání. Více informací od 1Kč.


Tyto stránky vlastní a provozuje Wight Hat Ltd. Veškeré naše podmínky můžete najít kliknutím zde. Byly uskutečněny veškeré snahy, aby byla na této stránce zaručena přesnost metrických výpočtů kalkulaček a tabulek, neneseme však žádnou zodpovědnost za jakékoliv vzniklé chyby. Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Barva: bílá, vzor: kachničky.


Vnitřek je světle béžový ( na fotografii je vnitřek tmavě hnědý - vyrobeno dříve :-))) Glazury jsou hygienicky nezávadné, opatřeny atestem. Přibližný metrický odhad rozměru amerického hrnku je roven čtvrtině litru. Litr do Metrický hrnek.


Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies. S touto keramikou máte zajištěnu vysokou estetickou a užitkovou hodnotu, zdravotní nezávadnost, dlouhou životnost a tradici.


Naše zákaznická podpora je tu pro vás hodin denně. U každého produktu najdete všechny důležité informace. U některých z nich i uživatelské recenze, které vám pomohou s výběrem. Využijte předpřipravené filtry pro kategorii.


Porcelán je vyráběn českou porcelánkou Ori.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky