čtvrtek 21. září 2017

Broušení řetězu motorové pily cena

Já mám doma elektrickou brusku na řetězy z Lidlu za 4nemůžu si stěžovat. Je sice pravda, že kvůli broušení na těchto elektrických bruskách se musí řetěz demontovat z pily , proto se používá spíše na generální přebroušení řetězu. Ale jednoduše se nastaví úhel a není to nic složitého. Jak rychle a snadno nabrousit řetěz u motorové pily Mountfield.


Unsubscribe from Mountfield?

Broušení vrtáků - Duration: 11:14. CrazyGenius 191views. Ostrý a dobře udržovaný pilový řetěz vám usnadní práci.


Přinášíme vám návo jak nabrousit řetězy na motorové pily krok za krokem. Rádi Vás přivítáme v našich kamenných prodejnách v České Třebové a Vysokém Mýtě. Nabrousím Vám jakýkoliv řetěz z motorové pily.


Délka broušení je cca min.

Pro majitele motorové pily by mělo být samozřejmostí vít v záloze i náhradní řetěz. Využijeme jej nejen v případě, kdy by se nám stávající řetěz poškodil, ale i například v době broušení řetězu. Pokud neumíme nabrousit řetěz, je lépe nechat tuto práci odborníkům v nejbližší prodejně nebo servisu. Po delším řezání se zuby řetězu na motorové pile časem otupí. Postačí, když ho podle potřeby čas od času nabrousíte.


Praktičtější, snazší a hlavně rychlejší je napínání řetězu z boku motorové pily. Vsaďte na nylonový vzduchový filtr. Ten má daleko menší propustnost nečistot, než filtr molitanový.


Jestliže vám to finanční možnosti dovolí, volte řetězku s výměnným kroužkem, která předčí řetězku hvězdicovou. Nejlepší je upevnit vodicí lištu do sv. Při broušení řetězu je nutné dokonale zachovat úhel a sklon pilníku. Nabízíme odborné broušení řetězů motorových a elektrických řetězových pil.


Kvalitně naostřený a udržovaný řetěz má výrazný podíl na výkonu motorové. Nabídka broušení řetězů na motorové pily - profesionální ostření řetězu motorové pily Řetěz na motorovou pilu Vám naostříme na prodejně v Konici na počkání. Pokud donesete řetěz a pilu samostatně, pak.


Návod na broušení řetězů motorové pily Příprava pilového řetězu Pilovací pomůcky Chyby ostření a schémata poškození.

Většinou se tento úhel rovná stupňům. Po každém broušení je vhodné řetěz namazat obyčejným mazacím olejem, aby se zvýšila jeho životnost. Jednou za čas řetěz vyndáme z pily a důkladně promažeme vazelínou. Vodítko pilníku, držák pilníku STIHL s pilníkem pro snazší broušení řetězu a dodržení správného tvaru zubu.


Kompletní s pilníkem a madlem pilníku. Pokud by byl průměr pilníku větší, případně byste broušení prováděli pod větším úhlem, mohlo by dojít k poškození řetězu a jeho zubů. V naší nabídce si můžete vybrat z řady pilníků, ale i kompletní sady na broušení pilových řetězů. V našem e-shopu nabízíme spotřební zboží pro motorové pily , křovinořezy, travní sekačky a zahradní traktory.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky