pátek 8. září 2017

Rektifikační šrouby

Rektifikační šrouby

Pro vyrovnání noh stolů, strojů, pultů apod. Výrobky jsou dodávány pouze na. Rektifikační šrouby - výprodej. Doprodej skladových zásob za zvýhodněné ceny.


Nerezová ocel, bez povrchové úpravy. PVC Kč PRO-DOMA HUTNÍ MATER Šroub rektifikační kruhový se šestihranem pr. Potřeboval bych radu po jakých šroubech se dívat.


Hlava šroubu je nad patkou a šroub i patka se tak mohou protáčet nezávisle na sobě. Společnost SUNAP - plastové součásti je předním dodavatelem plastových součástí pro nábytek, strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a další obory. Se šestihranem - e-shopová cena. Podrobné filtrování Dostupnost na pobočce.


Skladem vedeme velké množství šroubů s metrickým závitem. Jedná se o šrouby se šestihrannou hlavou dle DIN 9a DIN 9s pevností 8. Dále máme vratové šrouby s půlkulatou hlavou DIN 6a podstavcové šrouby DIN 571. Všechny tyto šrouby jsou povrchově upraveny galvanickým zinkochromátem pro ochranu proti korozi.


Pro nejběžnější rozměry jeklů. Maximální statické osové zatížení (s ocelovým šroubem): 3kg. Zaregistrujte se Nakoupit u nás mohou všichni zákazníci bez rozdílu, zda jsou zaregistrovaní nebo ne. Zákazníci, kteří se u nás zaregistrují, ale mohou získat po dohodě s naším obchodním oddělením výhodu smluvních cen.


Ceny pak nastavujeme individuálně podle typu produktu a poptávaného množství. Sestavené čtvercové zátky s vloženou ocelovou pozinkovanou maticí (tělo zátky je možné rozevřít a matici vyjmout). Na objednávku lze dodat také v provedení s maticí z nerezové oceli. Eliminuje tak nerovnosti podlahových ploch.


JTH, JTH ISK Šroub rektifikačn í. JTH BF-TPE-GP Podložka ke šroubům série JTH. JT-PP, JT-PP ISK Šroub rektifikační. JT-PA, JT-PA ISK Šroub rektifikační otočný. Kovové stolové nohy pro větší stoly vhodné do restaurace, hospody, kavárny, baru, gastro zařízení, konferenčních místností, aj. Tyto stolové nohy jsou vybaveny rektifikačními šrouby , které pomohou k vyvážení stolu na nerovné podlaze.


Rektifikační šrouby

Tato centrální noha je vhodná i pro venkovní použití. Popis Materiál: Ocel nebo nerezová ocel 1. Provedení: Ocel, modře pasivovaná. Mx mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Šroub rektifikační kruhový pr.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mx mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Šroub rektifikační kruhový se šestihranem pr.


Rektifikační šrouby

Všechny informace o produktu Šrouby křídlaté Šroub rektifikační kruhový se šestihranem pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky