středa 6. září 2017

Lis na odznaky bazar

Pokud hledáte Lisy na odznaky jste tu správně. Na e-shopu ReklamniTechnologie. Lis na odznaky C- bazar Lis na odznaky Cje pevný kovový lis s kvalitní rukojetí, který slouží k cenově výhodné výrobě odznaků. Vyberajte z 7inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Lis je možno osadit matricemi o průměrech mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, 1mm, 1mm. Jednotlivé matrice jsou vyměnitelné a je možné je. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Manuální lis na výrobu placek. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí. Součástí nejsou žádné matrice ani komponenty.

Ty je třeba dokoupit zvlášť. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Suma 2eur bez DPH je priemernou cenou za akú dnes dokážete zaobstarať lis na odznaky na Slovenskom alebo Českom trhu.


My vám ale ukážeme, ako si lis na odznaky zaobstarať za ešte lepšiu cenu! Komu sa oplatí kúpiť lis na odznaky. Ak ste sa už rozhodli pre kúpu lisu na odznaky , zrejme na to máte rozumný dôvod. Dobrý deň predám plne funkčný ako nový lis na odznaky s Maticou 30mm 40mm grafický vysekávač 30mm a 40mm lis SDHP-N- 70€€ Stojanový vysekávač grafiky 32mm -70€ Stojanový vysekávač grafiky 44mm -70€ Okrúhla lis ovacia matrica Ø 32mm - 70€ Okrúhla lis ovacia matrica Ø 44mm - 70€ K lis u dodám.


Predám úplne nový lis na odznaky a mm, 32mm alebo mm matricou. Môžte začať rovno s výrobou. Taktiež dokážete vyrábať nie lne odznaky ale aj magnetky a ďalšie reklamné predmety. K tomuto kompletu tiež pridám základný kruhový orezávak papiera. K tomu ešte pridám spotrebný materiál - 4prázdnych odznakov.


Vybírejte z 2inzerátů. Secabo BPlis na odznaky - výroba odznaků Sesijama. This feature is not available right now. Bazar online, inzerce zdarma. Odznaky a medaile, faleristika.


Kupujte výhodně a levně.

Chcete vyrábať odznaky doma? Zaujíma vás, ako funguje samotný proces výroby? Nabízím tento krátce užívaný lis na pet láhve (nový se dnes na netu prodává kolem kč), 1 funkční a velice zachovalý (minimální opotřebení), stlačí velmi lehce objem každé láhve na a více, je určen k montáži na zeď, pákový mechanismus = minimální vynaložené úsilí při jeho užívání, je tak.


Cena uvedena za válec 1mm. Prodám nové válce CRONIMO na peletovací lis. Rozměry a ceny po telefonu. Možné zaslat i na dobírku po celé ČR i SK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky