středa 20. září 2017

Parní hrnec morphy richards 48780

Jeho unikátní a inteligentní digitální časovač zajistí, že všechny ingredience jsou připraveny vždy v jeden. Je schopen připravit několik pokrmů najednou, a přitom uchovat přirozenou chuť a výživnou hodnotu každého z nich. Jeho součástí jsou digitální časovač, samostatně ovladatelné parní vaničky a. Výborný parní hrnec pro přípravu zeleniny, masa, omáček, rýže, ryb.


Uchovává přirozenou chuť surovin i jejich výživnou hodnotu.

Nádoby nejsou směřovány do výšky, ale jsou vyskládány vedle sebe. Celkový objem tohoto hrnce je litrů a celkem disponuje samostatnými nádobami pro přípravu jídla. Vzhledem ke svému provedení se jedná o model. Připravíte si s ním zeleninu, šťavnaté maso a rýži i omáčky.


To vše uvaří najednou, takže snadno v jednom kroku připravíte celé menu - nejen hlavní jídlo, ale i předkrm nebo přílohu. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Také dnes je lídrem na světovém trhu díky inovačnímu designu a nejvyšším výrobním standardům a nabízí produkty, které usnadňují Váš život.

Free Shipping Available. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


V návodu naleznete návod k obsluze parního hrnce i všechny potřebné technické parametry. Rádi byste jedli zdravě, ale zároveň si na jídle pochutnali? Zajistí, že váš obě večeře, či jakékoliv jiné jídlo v průběhu dne bude zdravé, ale zároveň i velmi. Je schopný pripraviť niekoľko pokrmov naraz, a pritom uchovať prirodzenú chuť a výživnú hodnotu každého z nich. Jeho súčasťou sú digitálne časovač, samostatne ovládateľné parné vaničky a programovateľný.


Unikátní jednopatrový design - Prostor pro síťovou šňůru - Ohřev omáček 2× 5ml - Programovatelný digitální display - Omývateln. Parní hrnce ocení milovníci zdravé kuchyně i ti, kteří chtějí začít vařit zdravěji. Pokrmy z parního hrnce jsou chutné, zdravé, plné vitamínů a jejich příprava je snadná a rychlá.


Jak vybrat parní hrnec , a které parametry jsou při výběru stěžejní? Order By 9pm For Next Day Delivery! Je vybaven systémem INTELLISTEAM, který z něj dělá revoluční parní hrnec.


Hrnec uchová vždy přirozenou chuť a vitamíny, ať už zpracovává cokoliv.

A v teste o polykarbonátoch neni ani zmienka. Obsahuje tři samostatné oddělené topné nádoby. Kompletní nabídka produktů z kategorie parní hrnce ponúkaná pod značkou morphy richards , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii parní hrnce jsou označeny modrým štítkem.


Součástí je i minikuchařka s recepty. Ahoj holky, prosím, asi jsem úplně tupá… Mám nový parní hrnec , jsem s ním moc spokojená, brambory nevařím už jinde, dokonce v něm ohřívám i párky (i z mrazáku). Parní hrnec se automaticky odstaví při nedostatku vody v přístroji.


Ale prostě neumím vařit rýži a těstoviny a strašně mi to štve. Mám dobrý digitální hrnec tefal, je tam taková větší plastová miska, prý na rýži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky