pátek 22. září 2017

Česneková pasta

Nalijeme do sklenic a uzavřeme víčky. Přidáme sůl a dobře promícháme. Ihned naplníme krabičky, které necháme otevřené, aby česneková pasta vychladla.


Potom uzavřeme a dáme ještě do jednoho mikrotenového sáčku a uložíme do mrazáku.

Do příští sklizně používám tuto pastu. Vzniklou směs naplníme do čistých, suchých, malých skleniček (nejlépe od přesnídávky) se šroubovacím uzávěrem, upěchujeme, pečlivě uzavřeme a skladujeme na suchém a chladném místě. Pasta má tendenci bobtnat a potřebuje místo pro rozpínání.


Dá se do značné míry zabránit zalitím olivovým olejem. Smažené filé s hranolky a hrachovou kaší je celé jídlo které můžeme uvařit třeba i dětem. Stroužky česneku oloupeme, bazalku, pažitku a šalvěj posekáme nadrobno.


Důkladně rozmixujeme na pastu.

Pastu používáme do omáček, polévek a jako základ dresinků. Vyrábíme česnekovou pasta z moravského česneku. Nětčice nedaleko Kroměříže.


V nabídce máme varianty:ORIGINAL, CHILLI a BAZALKA. Vyberte si ze stovek receptů na česnekova pasta se solí, které se vám budou snadno a rychle vařit. Nejlepší recepty a články. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření česnekova pasta se solí.


Recept na hummus - cizrnovou pomazánku krok za krokem. Klasické kuře na paprice. Vybírejte vyzkoušené recepty na Papriková pasta , Česneková pasta , Toasty se sardelovou pastou, Pasta a la norma, Česnekové kapsy nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.


Na oleji zvolna orestujeme pórek, po zhruba pěti minutách přidáme šunku a opět chvíli restujeme. Směs zasypeme nastrouhanou nivou a mícháme, dokud se niva nerozpustí a nevznikne krásná, jemná směs, k. Připravíte ji jednoduše: Zelené česnekové výhonky umyjte a umelte (nejlépe dvakrát) na masovém strojku. Pasta ze zelených výhonků je výborná například na chleba se sádlem, na potření topinek, langošů a do nejrůznějších pomazánek.


Jemná pasta z česneku, je vhodná k přípravě teplé i studené kuchyně. Dá se použít k dochucování polévek, omáček, do mariná do salátů, jako základ do guláše nebo pod pečené maso.

Free Shipping Available. Check Out Pasta on eBay. Fill Your Cart With Color today! Tato pasta je velice dobrým pomocníkem při přípravě mnoha pokrmů. Složení: česnek, sůl, chilli.


Hmotnost: 1gTrvanlivost: spotřebujte do roku od data výroby. Naše pasty jsou původem z Moravy. Pokud jste česnek sklidil jako já v polovině července, tak se vám letos už super bílá a nejchutnější česneková pasta zhotovit bohužel nepodaří. Jemná česneková pasta vhodná pro dochucení polévek, omáček, na gril marinády, do salátů.


Domácí česneková pasta vyrobena s láskou. Soběslavi a Nedvědicích s týdenní produkcí tun. Příští rok to takto zkuste a budete určitě velmi spokojen nejen vzhledem ale i daleko lepší chutí takto zhotovené česnekové pasty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky