pátek 22. září 2017

Sifonová lahev kovočas

Specifický tvar s drážkou po straně jehly. Vítejte v internetovém obchodě firmy SIFOS s. Naleznete zde kompletní sortiment produktů nabízených společností SIFOS. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LAHVE NA VÝROBU SIFONU A ŠLEHAČKY. Nová hlava pro populární tradiční skleněné opletené sifonové lahve od firmy Kovočas. Dříve byla tato láhev součástí téměř každé domácnosti POZOR: Hlava není tvarově zcela totožná s originálem, avšak svou funkci plní na 1. Sifonové a šlehačkové láhve, bombička sifon Kayser, bombička šlehačka, láhev stříbrná šlehačková, láhev 1l nr sifonová.


Jednoduchá obsluha a snadné čistění. Retro sifonová opletená láhev je zpět. Láhev je určena na výrobu sodové, perlivé vody. Servírování je opravdu jednoduché, stačí zmáčknout páčku a pohodlně dávkovat, jako zkušený barman.


Sifonová láhev, malé bombičky a cokoliv barevného a hodně sladkého,. Maďarska mají do nástupce klasiky z Kovočasu hodně daleko. Výroba sifonových lahví v ČR skončila v roce. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu.


Sifonová lahev Kovočas na bombičky ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Kč s DPH: 1Kč bez DPH: Koupit. Ostatní - Sifonova lahev bazar. Vybírejte z inzerátů. KOVOČAS , Sifonové láhve. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát sifonová lahev Kovočas v okrese Děčín, cena 660Kč, od Tomna Sbazar.


Lahev je mimořádně zachovalá,po výměně těsnění,vyzkoušená a plně funkční. K lahvi je jedno balení (ks) plných vyměnitelných. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Internetový a kamenný obchod ELPOS - domácnost.


Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu. Dlouholetá tradice, odborné poradenství, spokojenost zákazníků. Trubička stoupací lahve sifonové Kovočas a SODA_002. Upozornění - trubička má o trochu větší průměr než původní trubičky Kovočas. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč.


Prodám retro sifonovou lahev se stříbrným opletem včetně původního obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky