pondělí 18. září 2017

Háček na koupelnový radiátor

Tyto háčky jsou stabilní. Zavěšením na radiátor získáte dodatečné místo na mycí hadříky, utěrky, ručníky. Háček jednoduše zavěsíte a můžete na něj věšet.


Háček na koupelnový radiátor

Rychle a pohodlně získáte dodateční místo v koupelně pro ručníky. Vyrobeno z pevné látky, udrží i těžké, mokré ručníky. Nastavitelná šířka sušáku Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně.


Sušáky na prádlo) Hodnocení produktu: (recenzí). Háček na koupelnový žebříkový radiátor , bílý Háček na trubková otopná tělesa, výška cm. Mimořádně praktický výrobek, který se hodí do většiny koupelen.


Ideálním místem na sušení ručníků v koupelně je bezesporu žebříkový radiátor , protože zde ručník uschne nejrychleji. Tím se předchází zápachu. Wenko Háček pro radiátor na ručníky chromovaný, ks.


LUX Kabelová páska 3mm x mm bílá, 1ks. Eveready Baterie Heavy Duty AA, ks. Průhledný plastový háček na koupelnový radiátor. Chromovaný háček na otopný koupelnový žebřík. MAGNIFICA držák ručníků 456x74mm, broušená nerez IRPA15.


Balení obsahuje věšáky. Praktický háček na ručníky z nabídky české společnosti HOPA. Věšáky na radiátor jsou vyrobeny z velmi kvalitního polymeru, instalují se pouhým zavěšením na koupelnový radiátor. Koupelnový radiátor je estetický, ale i funkční doplněk každé koupelny. Elektrické koupelnové radiátory K radiátoru můžete objednat elektrickou topnou tyč, která je topným zdrojem v případě, že nevyužíváte jiný zdroj, například z ústředního topení , nebo centrálního vytápění.


Wenko Závěsný háček na koupelnový radiátor , sada 6ks, bílý. Háček FLEXI, věšák na žebrový radiátor , barva bílá, WENKO. Vlastnosti produktu: univerzální háček koupelnový , na žebrový radiátor , úspora místa, neutrální barva, velmi pevný, odolný plast, vysoce kvalitní výrobek německé firmy WENKO. Sada háčků na koupelnový radiátor ks.


Dodáváme je jako sadu kusů v bílé barvě. Aby vaše ručníky nemusely věšet kariéru na hřebík, pověste je na háček nebo elegantní držák. Budou vám pak po ruce vždy, když je budete potřebovat. Kromě umístění textilu se dá v koupelně pomocí háčků a různých poliček šikovně uklidit také mýdlo, mycí žínky a další nezbytnosti. Všechny pomocníky navíc.


Velmi pevné, udrží i těžké, mokré ručníky. Háček - věšák na žebrový radiátor , ks v sadě, WENKO 3Kč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u. Háčky Do obchodu EMAKO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky