čtvrtek 7. září 2017

Prodám ledničku do karavanu

I přes nejaké roky v provozu je stále zachovalý a pěkný. Vedle je kuchyňka se sporákem ,dřeze. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Tabbert Kornett 5tl. Prodám lednici z karavanu - Bazák.

Schopny odjed po vlastni ose, ale doporucuji podval. Karavan kompletne vybrakovan a vystaven novy vnitrek. Do karavanu kdysi teklo, ted jiz netece. Z venku je osklivy, potreboval by prebarvit. Privedeno napeti 2V.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lednice do karavanu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Při výběru plynové lednice je potřeba dávat pozor na provozní tlak plynu, ten vybíráme vždy podle regulátoru na plynové bombě (viz článek o plynu).

Jakou lednici do karavanu vybrat? V karavanu je dodělaný provoz na baterii s nabíječkou - trakční baterii přidám, plynový crash senzor, připojení na vodovodní řád včetně nádrže, rezervní kolo, marky. MES, s mrazákem 1litrů, bez něj 1ltr.


Chlazení potravin v karavanu či obytném autě. Mít lednici v karavanu je jedním ze zásadních prvků komfortu na dovolené v pojízdném příbytku. Funguje na 230V, 12V i plyn Pb- mbar. Na menší bombu kg vydrží na max výkon dní plného.


Podvozek je bržděný a celý v zinku bez koroze. Philco (typ PSB 461) i s mrazáčkem o celkovém objemu litrů (z toho mrazáček litry). Parametry: Chladnička: Manuální odmrazování skleněné police s lištou z toho výškově stavitelné průhledné boxy na zeleninu police na dveřích chladničky Mraznička.


Interiérové vybavení karavanů a obytných aut, postelové rošty do karavanu i sedačky pro obytná auta a další doplňky a příslušenství k nábytku pro karavany a obytná auta pomáhá z vnitřku pojízdného obydlí vytvářet přesně takové prostředí, na které jsme zvyklí z domova. Použité, nepoškozené, s jedním klíčem. Trezor se dvěmi klíči 9kč.


Kotvení je možné do zadní stěny do předvrtaných otvorů. Ideální na krátkou zbraň, do auta, kamionu, karavanu , č. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Přímotop topení do karavanu elektrický 220v.

R, spotřeba plynu, chemie do WC, plná nádrž vody. Prodávám krásný zachovalý karavan pro 4-osob nekuřácký. U, které se dá rozložit na spaní, plynové topení. Má ledničku na 12V 220V a plyn, dvě plynové plotýnky, dřez a plynové topení s rozfukem po celém karavanu.


V koupelně se nachází EKO WC a umyvadlo s možností přidělání sprchové hadice. Zvětšení užitného prostoru karavanu – předstany, markýzy, sluneční plachty 4. Individuální úpravy karavanu 5. Mytí karavanu – odstranění černých skvrn z karavanu Technika karavanu Vše o technických řešeních karavanu. Jaký servis karavanu se provádí před odjezdem, kam jezdit na větší servisní úkony, jak projít STK. Jedná se o trojkombinaci 230V,12V a plyn.


Lednice je odskoušena a je funkční jak na plyn tak elektriku. Součástí lednice je i nějakí ta trubka na plyn. Kdo by měl zájem pak je možno prodat i. Byly zasunuty v pouzdrech, která byla našita na stanu.


Veškeré spojení s stanu s přívěsem tedy zajišťoval jen kedr zasunutý do lišty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky