středa 27. září 2017

Lovecké nože levně

Bez kvalitního nože se neobejde žádný rybář, myslivec ani milovník přírody. Na výběr máme nejrůznější druhy dle použití. Pro myslivce se nejvíce hodí nože lovecké buď s pevnou nebo se zavírací čepelí. Rukojeť může být ozdobná, vyrobená např. Potřebujete nůž na tábor, na výlety nebo k toulkám přírodou?


Bojíte se, že nůž ztratíte nebo že jej budete využívat jenom málo.

Máme pro vás nabídku levných nožů. Na výrobu nožů nejsou samozřejmě použité špičkové materiály, ale k běžnému a příležitostnému používání jsou levné nože dostačující. I levné nože se dodávají s pouzdrem, takže je. ZDE : U nás v našem e-shopu najdete různé typy nožů, ať už jde o klasický kapesní nůž, univerzální nůž, nebo speciální nůž motýlek, karambit, multifunkční, vystřelovací, vyklápěcí a skládací nůž. Takové nože jsou opravdu.


Vlastnosti nože na lov. Lovecké nože bývají někdy označovány také jako myslivecké. Najdete je, stejně jako většinu jiných typů, ve variantě s pevnou i zavírací čepelí.


Ta bývá vysoce odolná proti opotřebení.

Většinou se dělá z kvalitní slitinové nerezové oceli. V přírodním provedení střenky jako je dřevo či paroh patří k nejoblíbenějším produkty španělských značek Miquel Nieto, Muela nebo americký Elk Ridge. Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují. Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů.


V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů. Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře. Nejširší sortiment v oblastech jako jsou myslivecké oděvy, myslivecké potřeby, kynologické potřeby, reflexní doplňky, optika, noční vidění, termovize. Nože patří mezi jednoduché nástroje určené k řezání a krájení.


Nůž s pevnou čepelí má fixované ostří v neustále otevřené poloze. Levné zavírací nože pro každodenní použití. Skladem levné nože , jejichž případná ztráta tolik nezabolí. Tradiční lovecké nože pro myslivce a lovce.


Viete že lovecký nôž je dobrý darček pre muža? Vyberte si z našej ponuky dnes do 14. Vám odpošleme ešte v tento deň a Vy sa môžete potešiť z pekného loveckého noža už na druhý deň. Legendární kapesní nože Victorinox, multitooly Leatherman, dřevěné nožíky Opinel, české nože a Rybičky Mikov, houbařské nože Joker nebo lovecké damaškové nože z ruské kovárny! Eshop Kvalitní nože nabízí opravdu široký sortiment kapesních, nářaďových, loveckých, vyhazovacích, pracovních, sportovních nebo armádních nožů.


Obrovský výběr nejen loveckých nožů najdete na Mall. Kapesní nůž o velikosti 1mm z výbavy německé armády s odtlačnou pojistkou čepele.

Hlavní čepel je opatřena očkem umožňující otevření nože jednou rukou. Nože k vrhání nejsou zakaleny na vyšší tvrdost z důvodu lepší ohebnosti, kterou při zapíchnutí trpí. Proto se na vrhání nedoporučují klasické nože , neboť se mohou lámat špičky a celkově nůž trpí otřesy. Vrhací nože jsou často prodávány po 2-kusech a včetně pouzdra na opasek.


Prodám nový zavírací Japonský nůž, čepel z ocele Duložená na kuličkových ložiscích o tvrdosti HRC. Vycentrovaný, nádherně hladký cho holý!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky