středa 20. září 2017

Lis na hliníkové plechovky

Porovnání cen lis na hlinikove plechovky , srovnání cen lis na hlinikove plechovky na portálu HLEDEJCENY. Pak Vám jistě přijde vhod tento lis na plechovky. List je praktický pomocník při likvidování plechovek a nemusíte se bát, že byste se při mačkání plechovek pořezali, jako při klasickém mačkání.


Plechovku jen vložíte do lisu, stisknete rukojeť a plechovku. Lis na hliníkové plechovky 500ml. Pětkrát méně starostí za pět vteřin.


Více o lisu na plechovky Více o lisu na PET lahve. Aktuální zprávy z Ecopressu Novinky a materiály ke stažení Balení ve 3D. Prohlédněte interaktivn. Ušetřete si námahu a čas a kupte si tento jedinečný lis na plechovky , se kterým půjde vše snadněji.


Co se prý vyrábí z hliníkových kapslí Nespresso. Co na vás může číhat v některých deodorantech a antiperspirantech. Poněkud kritičtější článek na téma nápojových plechovek je ukryt ZDE. S lisem ECOPRESS to zvládnete bez fyzické a časové námahy. K němu se lemováním připevnilo víko.


Nabídka kovových a plastových ručních lisů na PET lahve a plechovky. Jednoduchá montáž a používání. Lisy ovládané pákovým mechanismem nebo plastovým válcem. Vhodný pomocník do servisů, dílen i domácností pro redukci objemu odpadu.


Robustní konstrukce a dlouhá životnost díky použitému. Využijí ho zejména milovníci Coca Coly a plechovkového piva. Je to jednoduché, držák připevněte na zeď a lisujte jednu plechovku za druhou. This feature is not available right now. Please try again later.


Automat na stlacanie plechoviek - domaca vyroba. Ideální pomocník pro bary, restaurace, kuchyně, domácnosti. Umožňuje snadnou deformaci ALU plechovek l. Slisováním plechovky snížíme objem na. Ušetříte z původních nákladů na skladování, transport a likvidaci odpadů.


Moderní lis na plechovky funguje na stejném principu, jako je tomu u modelu určeného na PET lahve. Stlačení konkrétní plechovky je také mechanické, takže nebudete potřebovat elektrickou energii ani cokoli jiného. Díky kvalitní robustní konstrukci mohou být tyto lisy uchyceny na stěně a lisování tak bude. Jsme Váš spolehlivý partner pro inženýring recyklace a nakládání s odpady, dodávky technologických celků, neb. Změny u lisů pro tvrdé plasty PBs700.


Nový lis na plechovky PBPPs650x. Dĺžka rukoväte: 7mm- Uplatnenie nájde predovšetkým v opravárenských dielniach, viac. Velmi dobré vlastnosti pro lisováni: papír, volná lepenka, ploché kartony, tuhé plasty, plastové květináče, l plechovky , l plechovky , polystyrenová pěna.


Hodí se také pro lisování: plastová fólie, plechovky , hliníkové plechovky , oblečení, tkanina atd. Pro více informací nás kontaktujte. ARTechnic společnost se specializuje na výrobu hydraulických lisůpro Lisování odpadu a prodej použitých strojů Odpadové hospodářství. V naší nabídce naleznete lisy pro tvrdé plasty, papír Lisy, paketovací lisy, drtiče, a další použité stroje Recyklační průmysl. PET láhve, uchycení na zeď Cena s DPH Původní cena při zařazení do prodeje nebo doporučená prodejní cena.


Ruční lis k úsporné likvidaci tradiční hliníkové plechovky a 0. Hliník je neobnovitelný materiál a na rozdíl od Německa zatím nejsme zařízení na jeho plnohodnotnou recyklaci. Výroba hliníku má rizika pro životní prostředí a je energeticky náročná. Milan Havel ze sdružení Arnika uvádí, že „ na výrobu jedné hliníkové plechovky o objemu l je třeba kg surovin“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky