pátek 29. září 2017

Designové lednice smeg

Liefern lassen oder selbst vor Ort abholen - große Auswahl an SMEG -Produkten! Verleihen Sie Ihrer Küche Glanz. Design-Geräte von SMEG - jetzt bei lax-online! So erreichen Sie uns bequem. Rabatten auf ausgewählte Produkte!


Price Match Promise on Genuine Smeg Spare Parts. Free Shipping Available. Check Out Smeg on eBay. Fill Your Cart With Color today! Ve snaze udržet vaše jídlo a pití dokonale svěží, Smeg vyvinul značné množství různých modelů chladniček a mrazniček.


Patří mezi ně Side - by - side chladničky amerického stylu, kombinované chladničky s mrazákem, jednodveřové a dvoudveřové modely a malé podskříňkové modely, které všechny jsou vybaveny nejnovější technologií pro zajištění špičkového. Mrazák umístěný uvnitř lednice nahoře. Vždy evokující, že jde o standardního nositele Made in Italy kvality a designu, který je známý po celém světě pro svou kombinaci umění a funkčnosti. Celkový užitný objem je 2litrů. V naší nabídce si můžete vybrat chladničku podle Vašich představ a potřeb – od malých monoklimatických ledniček bez mrazícího prostoru.


Energetická náročnost retro ledničky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Chladnička má objem 3litrů, termostat, systém. Užitná kapacita vnitřního prostoru je 2l pro uchování potravin v lednici, l pro mrazicí box.


Find great deals on eBay for smeg and smeg fridge freezer. Lednice Smeg je z designové řady 50's Style Retro. Zlatě žlutá lednice FAB2 ručně zdobená malbou, s panty na pravé straně a bronzovým úchopem. Lednice FAB 50´s Retro Style je možné objednat také na základě individuálního dotazu, zaslaného na naše zákaznické oddělení.


Generacemi prověřené know-how, kreativita, styl, vášeň pro design a hrdost na vlastní zemi jsou základními stavebními kameny, na kterých stojí filozofie firmy SMEG. Tyto ledničky vám udělají parádu v kuchyni. U retro lednic naleznete všechny funkce jako u běžných ledniček. Jedná se o moderní přístroje s retro vzhledem, takže se nemusíte bát, že by byly málo efektivní či nepraktické.


Volně stojící kombinované lednice gorenje s mrazákem mají nejmodernější technologie jako NoFrost Plus. V nabídce také oblíbené americké lednice a monoklimatické bez mrazničky. Lednice vyšší energetické třídy bývají obvykle dražší na rozdíl od chladniček nižší třídy. Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu. FABlednice , nejmenší představitel ikonické řady lednic 50´s Retro Style, v jemné krémové barvě.


Disponuje vším, co pro příjemné chvíle zábavy, tvoření či odpočinku potřebujete – užitná kapacita vnit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky