pondělí 11. září 2017

Mlýnek na mák jihokov cena

K pracovní desce se připevní. Těleso a drtič jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, ostatní díly z ocel. Výrobky Naše výrobky O firmě O společnosti Kontakty. Kulinář doporučuje tradiční český mlýnek na mák , který je vyráběn už řadu let v Českých Budějovicích. Dál už hledat nemusíte!


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Jihokov mlýnek na mák přísavka MKS 215P. Svou dlouholetou tradicí přesvědčuje o své oceňované kvalitě. Funguje spolehlivě a bezproblémově. Pokud byste přece jen potřebovali některou.


Povrchová úprava u tělesa, drtiče, matice a kliky je provedena chemickým leštěním, ostatní díly jsou nastříkané práškovou. Těleso, drtič a klička jsou vyrobené z nerez oceli. Nerezové části jsou leštěny a stojánek je lakovaný práškovou barvou. Tento mlýnek je tradiční český výrobek.


Mlýnek na mák se šroubem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je totiž vybaven mechanickým uchycením pomocí dotahovacího mechanismu se závitem, opatřeným pochopitelně ochrannými podložkami. Připravte si vlastní mletý mák podle vlastní chuti a preferencí!


S nerezovým mlýnkem na mák české výroby je to hračka a mák můžete mít vždy čerstvý. Strojek je opatřen regulací, díky které můžete měnit jemnost mletí. Raději pište nejsem na mobilu. Je možná regulace hrubosti mletí.


Mlynček na mak je nenahraditeľný pri pečení buchiet, makových závinov, koláčikov. Teleso a drvič sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ostatné diely z oceľového materiálu, plastu a gumy. V základní výbavě tohoto strojku je bubínek na strouhání pečiva. Uchycení ke stolu na šroub.


Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Nechcete používat kupovanou strouhanku a radši si namelete svou vlastní? Pak pro Vás bude vhodným pomocníkem mlýnek na. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Nerezové díly jsou leštěny, stojánek je lakovaný práškovou barvou. Ostatní díly z hliníku, oceli, plastu a pryže. JIHOKOV v akci najdete v akčním letáku ORION, tvoříme vaši domácnost.


V prodejnách ORION, tvoříme vaši domácnost koupíte mlýnek na mák JIHOKOV za 79Kč. Aktuální slevu na mlýnek na mák JIHOKOV zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky