čtvrtek 21. září 2017

Eta delicca 7149 recepty

ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Domácí pekárnu vlastní dnes již spousta domácností a na trhu je několik druhů, ze kterých je možné vybírat. Zkušenosti se značkou ETA mám velmi kladné a tak se můj výběr zúžil prakticky na výrobky od této značky.


Důvodem zakoupení domácí pekárny byla možnost. Domácí pekárna Eta - kromě přednastavených programů můžete volit z velikostí chleba – malý kg nebo velký o hmotnosti až kg. Lze také nastavit i zhnědnutí kůrky a to.


Domáca pekáreň značky Eta vám spríjemní každé ráno čerstvým voňavým chlebom. Každý deň tak môžete pripravovať chutný, chrumkavý a. Ahoj,po dlouhém výběru jsem si objednala tuto pekárnu. Dnes jsem v ní pekla poprvé a je absolutně super.


Zkoušela jsem směs od Labety i svůj recept a obojí dopadlo na jedničku. Zarazila mě pouze jedna věc a to, že pekárnu vyrábí ve dvou provedení Eta Delicca - česká tlačítka a Eta Dellica - tlačítka v angličtině. Pekárna Eta patří mezi rozměrově menší pekárny, proto se bude hodit i do menších kuchyní.


Velkým nadstandardem je minutová paměť při výpadku elektrického proudu. Přiložený receptář se zajímavými recepty. Domácí pekárny ETA disponují několika programy, které kromě domácího pečiva zvládnou připravit třeba kynuté těsto na buchty nebo uvařit džem. Dokonalou snídani pro celou rodinu tak jednoduše vyrobíte se vším všudy.


Obsluha pekárny ETA je díky přehlednému displeji snadná, stejně jako mytí vnitřní nepřilnavé. Domácí pekárna ETA Delica se programy připraví různé druhy chleba, uvaří džem, pomůže s přípravou kynutých těst. Celý popis a technické paramet. Tématické fráze: domácí pekárna eta delicca recepty eta delicca recepty domacipekarny.


Nabízí volbu mezi základními programy, kde si můžete zhotovit bochník chleba včetně toho bezlepkového. Tiež sa môžete tešiť na cesto bez zbytočnej práce a komplikovaného spracovávania. Plne automatická príprava zaisťuje predhrievanie, hnetenie, odpočinok, dostatočné kysnutie, kvalitné pečenie a následné udržovanie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Stojánek na bagety s povrchem NON STICK. Dokáží totiž těsto zpracovat do vynikající kvality. Pekárnu lze využít pro přípravu nekynutých těst na koláče a chleby, stejně jako pro jejich. Zvolit si můžete i vlastní program, ve kterém můžete zrychlit jednotlivé fáze přípravy.


Dodáváme náhradní díly na domácí pekárny ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. Na pekárny dodáváme háky hnětací, nádoby, hnací klínové řemeny, řemenice, motory nebo topná tělesa a další náhradní díly. Zobrazuje denný čas aj pri stave nečinnosti.


Maximálna kapacita pekárne je kg. Veľkou výhodou je napríklad pamäť pri výpadku elektrického prúdu v dĺžke minút a časovač na dobu minút až hodín. Perfektný prehľad o nastavenom programe a iné informácie poskytuje modro podsvietený displej. Je plne automatická a umožní pripraviť pečivo aj pre chorých s potravinovými alergiami či celiakiou.


Vybrať si môžete z prednastavených receptov vrátane prípravy domáceho džemu. Dalším plusem je časovač a přednastavitelných programů. Velkou výhodou je například paměť při výpadku elektrického proudu v délce minut a časovač na dobu minut až hodin. Vhodná je pro pečení jak klasického pšeničného chleba, tak i celozrnného, žitného, bezlepkového, nebo sladkého.


Kromě toho vám pomůže s přípravou marmelád a džemů, ale třeba i jogurtů nebo sekané. S jedním přístrojem tak můžete podávat rovnou celou hostinu. Každý jistě ocení možnost odloženého startu.


Díky této funkci budete mít čerstvý chléb kdykoli, třeba hned po probuzení nebo po příchodu z práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky