úterý 12. září 2017

Odpad myčka

Odpad z myčky mám sveden do cca. Pokud je myčka ucpaná, kontrolky většinou nahlásí, kde k tomu ucpání došlo. Většinou se jedná o ucpaný odpad , což mívá snadné řešení.


To je však odbornější zásah. Myčka je zařízení, které považujeme dnes již za samozřejmostí v každé domácnosti.

Její primární funkcí je čistit špinavé nádobí a ušetřit nám spoustu času, ale i vody. Pakliže si myslíte, že i samotná myčka bude vždy čistá a nebude potřebovat pravidelnou údržbu, pak jste se hluboce zmýlili. This feature is not available right now. Please try again later.


Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat.


Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru.

Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Nejdříve jsme odpad protáhli hydroxidem sodným a pérem, jak již lidé radili. Dvakrát, ale výsledek je stejný.


Staré trubky jsou příliš zanesené a bohužel nestíhá voda odtékat. Pokud se vám je podaří vyčistit, tak se stejně zase zanesou, protože na to bohužel odpad (hlavně v bytech na sídlištích) není dělaný. Kolik může být maximální délka přívodu a odvodu vody k myčce? Na fotce u sifonu, je tam vývod na odpad z myčky? Půjde dát na přívod vody (ventil, nevím, jak to nazvat) nějakou rozdvojku?


Voda z mytí je nebezpečný odpad , který může znečistit povrchové vody a způsobit nemalé škody. Vůbec nemám představu, jak to bude vypadat. Rozvody myčky budou vedle ve skříni, kde je odpad z umyvadla, tam se asi dá nějaký kloub? Aby myčka odcházela stejným odpadem jako umyvadla.


Přívod vody je zde řešen tak, že zasekali vodu s kohoutkem do zdi a dlažek, ale koukal jsem pod linku a zdá se, že je tam ještě jeden. Nevíte, jak vyčistit odpad myčky? Myčka je vymytá, sítko vyčištěné… ale stejně pořád myje špatně- myslím, že je ucpaný odpad , dá se tam strčit nějaká chemie nebo ji rozebíráte?


Rekonstrujeme kuchyn a do nové linky příjde pračka a myčka. Jak napojit odpa myčka – Poradte.

Jako laikovi se mi vice libi to prime napojeni do sifonu, nez to tvoje. Přeji, potřebuji napojit odpad z myčky na potrubí HT 40. Aby nám kuchyňská myčka dobře fungovala, musíme ji správně zapojit. Může vést odpadní hadice od myčky skrz zeď ve výšce cca 95cm?


Máme tam původní díru od stolní myčky a teď tam bude velká, na zemi, takže díra je teď vysoko. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpad , přívod vody i elektrické energie.


Spočítejte si také, kolik nádobí se u vás denně, případně týdně umyje. Obsahují nezávadné bakterie, které rozkládají organické látky usazené v potrubí a nenarušují povrch. Prostě jim bakterie chutnají.


Přípravky se hodí tam, kde se odpadní vody jímají do septiků. Francouzská odpad tohle není vůbec zapotřebí, dotyčnému hříšníkovi přitom stačilo na SLUMEKU jen objednat vanu za 20- Kč, nyní to musí zaplatit všichni ostatní občané Kopřivnice. Pokud bude město zvedat poplatek za odpady, pak je to také díky takovým nepořádníkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky