pátek 29. září 2017

Univerzální stojan na dětskou vaničku

Univerzální stojan na vaničku - bílý, 105cm. Unikátní konstrukce a vysoce kvalitní materiál, ze kterého je vyro. Universální stojan je určen pro dětské vaničky o délce nebo 1cm.


Praktický design, vysoká kvalita zpracování a použité materiály poskytují pohodlí , komfort a bezpečnost pro dítě i pro rodiče. Zabírá málo místa - je bezpečný, stabilní a snadno se používá.

Inovativní a praktický, vyvinutý s ohledem na pohodlí rodičů, protože odlehčuje páteř při každodenní péči o batole. Stojan pod vaničku 1cm. Skládá se ze dvou propojených křídlových ramen. Po složení je velmi skladný. Bebe Jou Kovový stojan Click na vaničku 98cm Silver.


Cam stojan pod vaničku univerzální. Našli jste jinde nižší cenu?

Vanička vhodná od narození do 12ti měsíců. Neváhejte a informujte nás. Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup.


Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Prodávám dětskou koupací vaničku se stojanem. U stojanu je upadlá jedna tyčka a taky je poškrábaný, ale nemá vliv na funkčnost - viz foto.


K vaničce daruji i pěnovou podložku Méďu - lze vyprat v pračce. Vaničky a kyblíky) Hodnocení produktu: (). V horní části je umístěný pravoúhlý podstavec, který zabezpečuje stabilitu obou ramen.


Dá se jednoduše složit, podobně jako sušák na prádlo. Dětský obchod Babyplace. Nájdených: 2produktov. Sklápací stojan umožňuje jednoduché skladovanie. Pro bezpečné houpání je důležité mít pevný a stabilní stojan , na který můžete zavěsit houpačku či houpací hnízdo, ale i lanový žebřík či lano na šplhání, popřípadě jiný doplněk dětského hřiště.


K jejich vyjmutí je nutné stisknout tlačítko na boku stojanu, které uvolní vnitřní zámky jistící. Každá korunka se počítá.

Anatomický tvar zajišťuje bezpečné usazení vaničky a usnadňuje koupání. Kompaktní stojan Universale je ideálním řešením do malého prostoru. Velmi snadno se skládá i rozkládá a lze nastavit jeho šířku. Nohy stojanu pak mají protiskluzovou úpravu.


Rozměry cca 105x63x13cm. Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, co mají univerzállní stojan na vaničku , jak vám na něm vanička sedí? Dneska mi přišla vanička a stojan a přijde mi, že na sebe moc nepasují. Nevím, jak to vysvětlit.


I o tom se diskutuje na. Tento stojan můžete využít na všechny vany italské firmy Cam. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky