pondělí 18. září 2017

Ibc kontejner 1000l bazar

IBC kontejner Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvý. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Poměrně velká variabilita příslušenství umožňuje jeho použití za různých provozních podmínek, např. Tovar ponúkaný za výhodných cenových podmienok. V nadrzich nebyli zadne oleje ani chemikalie jsou perfektne ciste.


Kazda nadrz ma koplet vicka. Vsechny nadrze jsou z velice silneho plastu a po revizi. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ventil - slavina na koji se navrće, redukcija, čep ili ispust - Novo u ponudi!


Redukcija na standardni navoj eur. Ibc kontejner ojačan pocinkovanim limom. Tyto kontejnery jsou nevhodné pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Jsou to ty nejpoužívanější obaly nové generace pro chemikálie, nebezpečné. Nádrže jsou vymyté, vyčištěné, původně v nich byla aviváž.


Rozměry VxŠxD 1x 1x 1cm. Kontejnery jsou jako nové. Využívaly se - měsíce ke skladování vína.


Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 8. Lze zakopat do země a spojit více nádob, odolné vůči mrazu. Lze vypláchnout pomocí wapky či nechat pryskyřici zaschnout a po té pouze vyklepnout, jak skořápku. Stroje - Ibc nádrž bazar. Neporušená nádoba je vyčištěná chemickou cestou a vypláchnuta horkou vodou. Vhodná na zahradu, na dešťovou vodu.


Využívá se především v chemickém, agrochemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu. IBC KONTEJNERY - OD PRŮMYSLU AŽ PO ZAHRADU.

Předností je kromě objemu také široké využití a prvotřídní kvalita. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Nádrže možno buď dôkladne vypláchnuť pomocou wapku, či prípadne nechať živicu vyschnúť - vytvrdnúť a potom ju iba vyklepnúť. Pre použitie na zalievanie Vašej záhradky stačí nariediť vodou.


Hledáte plastovou nádrž na zahradu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky