čtvrtek 14. září 2017

Sklenice do mikrovlnky

Sklenice do mikrovlnky

My jsme pro vás připravili věcí, které byste do mikrovlnky nikdy dávat neměli. Málokdo ví, že mikrovlny působí na některé potraviny a materiály jinak, než je tomu v běžné troubě nebo při obyčejném ohřívání na plotně. V mikrovlnce se mění vlastnosti potravin, což pro nás může mít i fatální následky. Vše velmi dobře rozmixujte ručním mixérem, přelijte do sklenice (která dobře těsní, pokud nemáte, opravdu doporučuji ty od Penny Marketu, těsní totiž výborně) a dobře promíchejte s 2-lžícemi ovesných vloček. Vítaná pomocnice v domácnosti má však konkrétní požadavky na nádobí.


Sklenice do mikrovlnky

Váháte-li, zda je nádobí, které používáte do mikrovlnky v pořádku, stačí jednoduchý test. Nádobí vložte do ní bez potravin a zapněte. Do poloviny výšky klobás nalijeme vývar z kůží a zbytek zalijeme vodou tak, aby byly klobásy minimálně jeden centimetr pod hladinou. Nakonec přidáme zase kousek vařené vepřové kůže. Takto připravené sklenice dáme do mikrovlnky a zavaříme dle výkonu.


Poté sklenice vyndáme a necháme vychladnout. Zavařování masa do sklenic v mikrovlnce. Základní nastavení: sklenice o objemu l se nechá v mikrovlnné troubě minut při výkonu 7W. Tyto časy platí pro sterilizaci sklenice.


Pokud jich zavařujete víc, čas musíte vynásobit počtem kusů. Víc sklenic se do mikrovlnky nevejde. Sklenice uzavřeme víčky (šroubovacími)a dáme do mikrovlnky.


Vejdou se tam velké sklenice , nesmějí se navzájem dotýkat. Zapneme na plný výkon a čas nastavíme tak, že počítáme 6-minut na jednu sklenici (tzn. na sklenice okolo 25t minut). Počkáme, až trouba vypne, sklenice opatrně vyndáme a necháme vychladnout.


Hrnek materiál sklo, s motivem Resident Evil, vhodný do myčky a mikrovlnky , 5ml, ks v sadě Rozšiřte svou fanouškovskou sbírku hrnkem Abysse. Hrnek je zhotoven z moderního skla a nalijete do něj celkem 5ml. Bez problémů se dá odložit do myčky na nádobí a nevadí mu mikrovlnná trouba. Významné funkce hrnku Resident. Hrnky a sklenice s herní a filmovou tématikou skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Good Loot, Pyrami HMB a dalších. Představujeme vám jednoduchý způsob, jak na to! Pomocí tohoto čističe do mikrovlnné trouby!


Naplňte čistič podle odměrek vodou a octem, umístěte do mikrovlnky a zapněte na plný výkon. Celková doba čištění je minut. Po vypnutí mikrovlnky vyčkejte pár minut, poté čistič opatrně vyjměte. Nerozbitné, elegantní sklenice na víno od firmy Gimex vyrobené z methylstyrénu (speciálního plastu).


Materiál je velmi podobný křišťálu. Bezpečné, odolné, zcela pachově neutrální. Nevhodné do mikrovlnky a do myčky, nevhodné pro nápoje obsahující anýz. A vložte ho v misce do mikrovlnky zapnuté na plný výkon na zhruba až minut, přesný čas si musíte vyzkoušet podle druhu a stupně zralosti ovoce.


Sklenice do mikrovlnky

Poté marmeládu okamžitě plňte do horkých sklenic, navrchu ji můžete zalít lžící alkoholu, zavřete ji rovněž horkým víčkem, obraťte a nechte vychladnout. Do sklenice dáme mléko,kávu a dáme do mikrovlnky na plný výkon na min. Pak kávu víc osladíme -ozdob.


Ahojte :) Po krátkej prestávke som tu zas. Myslím na vás študenti. Příprava pokrmů v mikrovlnné troubě je rychlá a praktická. Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Za malé mikrovlnky sú považované tie s objemom až l, mikrovlnky s objemom nad l sú rozmernejšie.


Sklenice do mikrovlnky

Do malých nič viac ako tanier nedostanete, do väčších okrem taniera vložíte aj rozmernejšie podnosy, plechy či misky. Mufíny z mikrovlnky hl. Nahřívací polštářek do mikrovlnky ze špaldových semínek s vůní bylinek (levandule, máta, tymián, dobromysl, mateřídouška, meduňka). Semínka udrží déle teplo.


Použití: pro relaxaci, příjemné spaní, a na zklidnění zánětů. Rozměr: x cmNahřívání: na slunci,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky