úterý 29. května 2018

Čajové sítko žralok

Tento hrůzostrašně vyhlížející žralok je ve skutečnosti originálním čajovým sítkem. Udělejte si čaj, který má říz a použijte jako sítko na čaj tohoto jedinečného žraloka, který si mile rád ve Vašem čaji zaplave. Lenže s týmto žralokom sa veľmi rýchlo skamarátite, hlavne ak máte radi sypaný čaj.


Sitko sa dá otvoriť a spodná časť sa naplní čajom. Potom už len stačí, aby sa vám žralok zahryzol do šálky. Toto humorné čajové sítko žralok Vám zpestří pití čaje.

Nebojte, tento žralok Vám neukousne prst, ale ohřeje se ve Vašem čaji a pomůže vylouhovat čaj! Toto netradičné čajové sitko žralok je zábavné a jeho humorný vzhľad krvilačného žraloka Vám spraví náladu pri každom pití Vášho obľúbeného čaju. Ale nebojte sa, tento žralok Vám neodhryzne prst, ale pomôže Vám dokonale vylúhovať čaj. Moderné a humorné sitko v podobe žraloka, by nemalo chýbať v žiadnej.


Tento hrôzostrašne vyzerajúci žralok je v skutočnosti humorným čajovým sitkom. Spravte si čaj, ktorý ma šmrnc a použite tohto jedinečného žraloka ako sitko na čaj, ktorý si rád zapláva vo vašom čaji. Praktické sitko na čaj v tvare žraloka.


Vhodné na lúhovanie byliniek alebo sušeného ovocia.

Exkluzívne čajové sitko ! Vám zakousne do okraje hrnku a zajisté bude netradičním zpestřením každodenní šálku oblíbeného čaje. Toto originální čajové sítko je vyrobeno ze silikonu a je vhodné do myčky nádobí. Jenže s tímto žralokem se velmi rychle skamarádíte, zvláště pokud máte rádi sypaný čaj.


Sítko se dá otevřít a spodní část se naplní čajem. Pak už jen stačí, aby se Vám žralok zakousl do šálku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kč Čajové sítko Žralok. Roztomilý žralok se skládá ze dvou částí, které se oddělí od sebe tělo žraloka se naplní čajem a můžete jej nechat ožírat hrníček teplé vody. Všechny informace o produktu Síto Čajové sítko Žralok , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Čajové sítko Žralok. Sítko na čaj, žralok alternativy - Heureka.


Nabízíme vám jedinečné sítko na čaj, které má podobu žraloka vyskakujícího z hrnku či sklenice. Toto zajímavé sítko ukryté v podobě žraloka je ideálním dárkem pro všechny čaje milovné jedince. Proč jim pořád dokola dávat fádní čajové soupravy či nové a nové varianty samotného nápoje? LILLI mini taška na čajové sáčky KOZIOL (barva-BÍLÁ) Kč.


Silikonové sítko na čaj FRED.

V našej ponuke silikónové čajové sitko v tvare žraloka, ktoré je k dispozícii v niekoľkých farbách. Vám zahryzne do okraja hrnčeka a zaiste bude netradičným spestrením každodennej šálky obľúbeného čaju. Chutnají Vám sypané čaje, ale nemáte rádi, když Vám pak v pití plavou drobné kousky čajové směsi?


Pořiďte si toto praktické silikonové sítko. Pan Žralok je velmi schopný pomocník, kterého oceníte v každé domácnosti. Před použitím doporučujeme sítko na - minut vyvařit. Barvu nelze zvolit, je zasílána podle momentální skladové dispozice. Všetky informácie o produkte Sito Čajové sítko Žralok - Úžasné darčeky, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Čajové sítko Žralok - Úžasné darčeky.


Milujete chuť a vůni sypaného čaje? Nudí vás už sypat si čaj do fádního plastového nebo bambusového sítka? Co takhle zkusit něco skutečně originálního a neočekávaného, něco, čím pobavíte sebe a překvapíte návštěvy.


Detail produktu Do obchodu. Kč 2Kč QDO Čajové sítko Birdie String zelené Skladem -. A nebo třeba zlatá rybka, potopený parník, tající nanuk. Díky fantazii a vynalézavosti designérů může vás nebo vaši návštěvu pobavit i taková banalita, jako je čajové sítko.


TESCOMA vajíčko na čaj s miskou PRESTO. Bredemeijer Sada filtrů na čaj s odměrkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky