středa 23. května 2018

Vratné kelímky na pivo

Vratné kelímky na pivo. Plastový kelímek je však lehčí než sklo, což je příjemné pro obsluhující pracovníky. Prodáváme plastové vratné kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo , plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře.


Druhý takový na trhu není. Dejte lidem Nicknack a už ho nepustí z ruky. Užijí si s ním festival, sportovní akci i soukromou párty. Stylově, kulturně, ohleduplně k přírodě.


Jsou mnohem odolnější než obyčejné kelímky z tenkého plastu a bezpečnější než sklenice. Díky tomu, že je lze skládat do sebe nezaberou příliš místa. Kelímky Popcup si můžete nechat vyrobit a potisknout na míru. Na hokeji budou vratné kelímky na pivo.


Až procent všech odpadů ze sportovních akcí ve Werk Areně tvořily plastové kelímky. Už od dnešního, pátečního zápasu to bude minulostí. Pivo diváci dostanou pouze do vratných plastových kelímků.


Záloha ve výši Kč a atraktivní design zajistí, že tento plastový kelímek na pivo nebo kofolu neskončí v koši nebo na zemi. Lze ho po vypití vrátit či vyměnit za jiný čistý a nebo si jej vzít. Nápad s vratnými kelímky se nám moc líbí, věříme, že se nám i díky nim podaří posunout akce, které pro město pořádáme, na vyšší úroveň.


Všichni stánkaři, kteří budou na našich akcích od příštího roku čepovat pivo , jej budou muset čepovat do vratných kelímků, bude to podmínka jejich účasti na akci. Zajistíme vám grafický návrh na Vaše vratné kelímky. A tím se obyčejný kelímek stane ideálním suvenýrem z vaší akce.


Opakovaně použitelné kelímky ( vratné kelímky ) mají vysokou užitnou hodnotu jak pro konkrétní akci, tak pro každodenní používání. Využijte šanci a použijte naše kelímky jako reklamní médium s. Pivní kelímky bílé nebo transparentní pro Vaši provozovnu za nejlepší ceny! Cílem tohoto pilotního projektu bylo snížit během letních kulturních akcí plastový odpad a zároveň dosáhnout větší čistoty ve městě. A jak se zdá, záměr vyšel. Jednorázové kelímky znečišťují prostředí.


Nerozbitné plastové kelímky úspěšně nahradily tuny odpadu produkující, praskající neekologické kelímky od piva a limoná kterými se kdysi plnily nejen odpadkové koše na koncertech a jiných akcích pro větší množství lidí. Na zálohy za plechovky i pivní kelímky Už brzy se možná dočkáme vratných záloh na plechovky a plastové lahve. A někde dokonce i za kelímky na pivo. Zálohované kelímky a misky, které jsou vratné v celé síti našich partnerů. Kdykoliv, kdekoliv, v jakémkoliv množství.


Jednoduché, ekologické a udržitelné. Kelímky jsou transparentní, pevné, neobsahují však ropu ani chemické látky, jako ty klasické plastové. Koše na odpadky byly poloprázdné a celé prostranství Podzámecké nivy, kde se slavnosti odehrávaly, bylo mnohem čistší, než v minulých letech, kdy se jednorázové kelímky povalovaly všude,“ ocenil dále testování vratných kelímků starosta Pacal a dodal, že město bude vratné kelímky využívat i na dalších.


Vratné kelímky na pivo

Co o nás řekli skuteční uživatelé? Prodávame vratné plastové kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo , plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Od této soboty si můžete dávat pivo , burčák nebo limošku z vratného kelímku (záloha 5– a můžete ho vrátit na kterémkoliv stánku se studenými nápoji). Zkusit můžete okoštovat burčák z Hustopečí, Lednice nebo Mělníka.


Už jste měli letos dýně? Nezapomeňte k nim přikoupit opakovatelně použitelná víčka (ta jsou z hygienických důvodů na rozdíl od kelímků nevratná). Na jídlo z restaurací s sebou doporučujeme využít stylové vratné misky, které omezují neekologické jednorázové obaly na jídlo.


Krásný večer naši milí fans! Máme tu ukončení soutěže o dárkovou sadu s Karlem Gottem. Karel Gott) Správná odpověď byla samozřejmě a náhodný generátor vybral fanynku Hana Školníková. Moc gratulujeme a prosíme, aby se nám ozvala na předání výhry.


Každý rok se pouze v České Republice a na Slovensku použije zhruba 6milionů jednorázových kelímků na kávu s sebou, které se po pouhém jednom použití vyhodí do koše - 60. Plastové a papírové kelímky jsou tradiční artikl našeho e-shopu. Proč vratné plastové kelímky na kávu GoCup? V rámci environmentální osvěty už tamější mikroregion pořídil tisícovku kusů.


Vyzkouší je na kulturních a sportovních akcích ve Valašském Meziříčí, ale rovněž v jednotlivých obcích. Dlouhá léta jsme přemýšleli nad tím, jak zlepšit prostředí na festivalech. Byli jsme znepokojeni situací z hlediska ekologie, protože jednorázové kelímky tvořily až nebo procent odpadu na festivalech, řekl jednatel firmy vyrábějící vratné kelímky Nick Nack Martin Hanák.


Zatímco vloni o nich věděl málokdo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky