pondělí 28. května 2018

Marcipánové kytičky prodej

Ta fotka mi prostě padla do oka. Naprosto stejný recept a hlavně ty kytičky. Moje maminka dělala navlas stejné i barvou a čokoládou uprostřed. Samozřejmě recept mám a každý rok dělám.


Jak se tu píše do druhého dne je to suché. Já jsem to musela napsat,protože maminku už tady nemám a ty kytičky prostě. Dodáváme okamžitě již od 1ks. Proč koupit marcipánové figurky právě u nás?


Marcipánové figurky jsou dokonale a pečlivě vymodelované. Nejde jen o dekoraci, ale o skvělou pochoutku. Náš marcipán je z mandlí, nikoliv z náhražkové hmoty. Hledáte spolehlivou firmu, která se zabývá prodejem marcipánu pro cukráře, potravinářské provozy i soukromé osoby?


Chcete mít jistotu, že se jedná o kvalitní marcipánovou hmotu od dodavatele, pro kterého je výroba a prodej marcipánu jednou z hlavních výrobních činností? Je třeba však počítat s cenou dopravy. Expedice marcipánových květů ihned po objednání (jakožto výrobci máme dostatečné skladové zásoby). V této kategorii najdete rozmanité figurky marcipánových zvířátek. Jedná se o hotová ručně modelovaná zvířátka z pravého marcipánu, a řadu dalších marcipánových dekorací se zvířecími motivy, určenými nejen k ozdobě dortů, ale třeba jen tak pro každodenní mlsání.


Jedlé dekorace na dorty, cukrové zdobení na zákusky. Cukrářské zdobení ve tvaru bílých kytiček s malým žlutým středem Složení : cukr, voda, E42 E46 kapalná glukóza, aroma, sušený bílek,. Dobrý den, vítejte v našem e-shopu. Přidali jsme pár novinek převážně na stránce ZVÍŘÁTKA a další budou následovat.


Na stránce ,,GALERIE připravujeme také vaše ukázky zdobení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dělám stejně růžičky jak ty. Na lístečky mám vykrajovátko, které dělá i žilky. Růžičky dělám z různé marcipánové (domácí) hmoty.


Hmota se absolutně nedala formovat. Jedině z ní šlo kytičky vykrajovat. Kávová zrna marcipánová. Mandlové kytičky s rybízovým rosolem. Nepečená ořechová srdíčka.


Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty.


Nabízíme marcipánové figurky ze známých filmů, pohádek či počítačových her. Nabízíme potahovací hmoty, marcipán, ovocné gely, polevy, potravinářské barvy a aroma. Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí, pomůcek pro dekorace a stolování.


Najdete u nás modelovací pomůcky, trubičky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky