středa 16. května 2018

Držák na toaletní papír heureka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastový držák na wc papír.


Má obdélníkový tvar, je mírně tvarovaný. Rozmery má x 1cm. Upevňuje se pomocí šroubů, které jsou součástí balení. Držák válečku lze rychle připevnit na zeď pomocí šroubů (součástí dodávky).


Držák z nerezové oceli a bambusové dřevo jsou odolné vůči vlhkosti, díky čemuž jsou ideální pro toalety. Doba dodání do 7-pracovních dnů. Pořiďte si praktický stojan na toaletní papír , který je nejen výborným pomocníkem, ale který zároveň dokáže zaujmout svým neotřelým designem. Držák je vyrobený z kvalitního kovu a slouží k zavěšení to.


Designový držák toaletního papíru z koupelnové série od Norm Architects pro dánskou značku Menu. Materiál dub, povrch lakovaný. Určeno na rozměr rolí do 140mm s odvíjením u stěny.


Vnitřní šířka držáku je 108mm. Celkové rozměry š - 145mm, h - 120mm. Wenko Universalo Neo 3vStojan na toaletní papír a štětku. Kuchynské uterky - Vyhľadávanie na Heureka.


Příslušenství pro chemická WC. Držák na papír - kočka alternativy - Heureka. Má dvojitý zip dovolující přístup dovnitř. Má skládací hák, který dovolí držák zavěsit na cokoli nejbližšího. Vhodné pro klasické rozměry toaletního papíru.


Poprvé se můžete smát, ale jak najít cestu na toaletu ve velkém stylu? Visící hák znamená, že nemusíte toaletní papír pokládat na mokrou a špinavou. Kombinujte s dalšími prvky ze série Norm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Držák toaletního papíru Blomus AREO - leštěný nerez. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Děti chtějí chodit na opravdový záchod jako dospělí! Základem tohoto výrobku je vyjímatelný nočník, který je snadno omyvatelný. Na boční straně je držák na toaletní papír. Na horní části toalety je splachovadlo, které vydává stejný zvuk jako při skutečném spláchnutí. Doprodej poslední kusy.


Skladem, ihned k odběru ks. BAMBUS stojan s držákem na toaletní papír a WC štětkou, hranatý, bambus BI026. Stojan s držákem na toaletní papír a WC štětkou. Nové zboží Bílý stojan na toaletní papír Aquanova Oscar Aquanova si objednejte od e-shopu bonami.


Diskuse a recenze Bílý stojan na toaletní papír Aquanova Oscar K tomuto produktu si můžete přečíst recenze a komentáře od zákazníků daného eshopu. Všechny informace o produktu Stojan na deštník Polička na toaletní papír MIAOU - barva černá, KOZIOL, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Polička na toaletní papír MIAOU - barva černá, KOZIOL. Vyberte si, kde ho koupíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky