pondělí 7. května 2018

Domácí palírna slivovice

Vítejte v našem obchodě. Destilační přístroj do každé rodiny. Domácí palírny a destilační zařízení Pálenice jednoplášťové Jednoplášťový destilační kotel na vybírání nebo výklopný, kotel je vyroben z měděného plechu tl.


Využijete ji k nejrůznějším druhům destilace, např. Slad ječmeny UZENÝ 1kg Whisky Bourbon Pivo MEGA AKCE - Doprava ZDARMA !

Každá dobrá palírna nabízí plný servis – od příjmu ovoce, po jeho vypeckování, zakvašení, následnou výrobu destilátu a stočení do lahví. Pokud nechcete, nemusíte se o nic starat. Když se skloubí řemeslná zručnost a lidová tvořivost,vznikne ledacos. Tentokrát vzniklo zařízení,po kterém prahly celé generace alchymistů. Přístroj pro transmutaci modrého zlata.


Sehnali jsme pro vás nejlepší slivovice , které u nás sehnat jdou. A tak víme, že ani jedna z těchto výborných a poctivě vyrobených slivovic vás nezklame.

Slivovice je nejoblíbenější ovocný destilát v ČR její výroba je prostá, ale ne jednoduchá! Kdyz si ale spoctu pracnost a ze vetsinu slivovice doma prodam, tak delani domaci palirny na 50l kvasu chce hodne dlouhych zimnich veceru. Jo a konstrukce trpi samozrejme nedostatky jako je elektricky nahon michani. Vlastní pálenka, jen tak pro sebe a pro radost přátelům, je často pro Čechy malá svátost a rodinná chlouba. Domácí výrobci mezi řečí a panáčky něčeho ostřejšího pak rádi přidávají k dobru i nějakou tu technologickou finesu, díky níž má pálenka vynikající chuť a není bolehlav.


Jenže není radno radovat se moc nahlas. Z výroby pálenky může být pěkná. Univerzální kmen kvasinek pro všechny druhy ovoce. Vhodné kvasinky pro malovýrobce ovocných kvasů. Sušené, granulované, v praktickém balení s dávkovací stupnicí.


Ostatní - Prodam slivovici bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ještě minulý týden byla přitom cena o pět set korun nižší.

Není to reakce na prohibici. Museli jsme ale kvůli zájmu o toto zboží přiobjednat další a náš maďarský dodavatel prostě zvýšil cenu,“ konstatoval majitel obchodu Kafoněk. Deflegmátor Deflegmátor, nebo také klobouk, je zhotoven z jednoho kusu měděného plátu a jeho součástí je teploměr. Na horní část kotle dosedá přes těsnění, které zabraňuje úniku lihových par a přetečení obsahu kotle v případě silného varu.


Vzhledem k tomu, že jsem na východní Moravě strávil podstatnou část života, měl jsem k výrobě pálenek nejčastěji Slivovice velmi blízko. K tradičním ověřeným postupům výroby pálenek, které jsem získal od svého dědy a otce jsem postupně přidával nejnovější poznatky a technologie. Nedá mi to a musím opět reagovat na aktuální dění. Nedoceněná cena slivovice “. Takovou si každý pálí buď pro sebe a. Nejdůležitějším předpokladem té nejlepší slivovice je to nejkvalitnější ovoce. Dnes jich máme hektarů a všechny v režimu ekologického zemědělství.


Zrcadlí se v nich zdejší mikroklima a. Proto jsou naše destiláty jedinečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky