pátek 11. května 2018

Rychlovarná konvice 18 l concept

Praktické otevírání víka pomocí tlačítka, automatické vypínání a bezspirálovou skleněnou nádobou. Elegantní a stylová rychlovarná konvice je nezbytným doplňkem do každé moderní kuchyně. Vysoký příkon pro rychlý ohřev.


Rychlovarná konvice Gorenje K G. K č 5Kč bez DPH 470.

Konvička s objemem l je vhodná do menší domácnosti. Nezabere mnoho místa na kuchyňské lince. Filtr pro zachytávání nečistot z vody umístěný uvnitř konvice je možné lehce vyjmout a vyčistit.


Perfektní pro nalévání vody do malých hrnečků díky zúženému ústí. Skleněná konvice vám umožní snadno kontrolovat množství vody uvnitř. Technické parametry: objel elegantní moderní design bezspirálová skleněná nádoba s výztuží okolo hrdla barevné LED podsvícení během doby.


Stačí si len vybrať či chcete keramickú alebo nerezovú, retro alebo modernú.

Na FAVI nájdete rýchlovarné kanvice z desiatok obľúbených e-shopov na jednom mieste. Skleněná rychlovarná konvice s nastavením teplot, regulace teploty od °C do 1°C. Je vybavena přehledným v. Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Díky elegantnímu skleněnému a nerezovému provedení uvidíte, co pijete, a tento netradiční vzhled rozzáří vaši kuchyni. Materiál, ze kterého je konvice vyrobena, má i jiné výhody.


Odolá skvrnám, je chuťově neutrální, snadno se čistí a kamencem znečištěné dno vyčistíte během pár vteřin. Designové mašinky z Německa. Kovový okraj okolo hrdla zase pohltí případné.


Doprava zdarma téměř na všechno. Většina produktů vyskladněna do hodin. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Inzerát RYCHLOVARNÁ KONVICE CONCEPT 8L v okrese Břeclav, cena 180Kč, od deluxna Sbazar.


Popis: Prodám použitou,plně funkční rychlovarnou konvici Concept v originální krabici. Tento materiál vám zaručí, že konvice nezrezne a nijak nepoškodí vaše zdraví.

Konvice , která umí plnit vaše přání! Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Klarstein Aquavita Chalet je šarmantní rychlovarná konvice na přípravu teplých nápojů, čaje, kávy apod. Nižší teploty využijete hlavně při přípravě různých druhů čajů nebo instantních nápojů, kaší a dětské výživy. Při ohřevu svítí diody kolem.


Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky