úterý 8. května 2018

Materiál na výrobu placek

Pokud hledáte Prázdné odznaky, placky, buttony jste tu správně. Na e-shopu ReklamniTechnologie. Stránka je určena jak pro jednotlivce, kteří si chtějí vyrábět placky doma, tak pro firmy, které mají zájem o produktivnější řešení této technologie. Naleznete zde veškeré potřebné vybavení a informace pro výrobu placek od jejího grafického návrhu až po finální produkt.


Materiál pro výrobu placek POLYPRINT STORE. Button - magnetka, Ø mm. Komponenty pre výrobu buttonov - magnetiek. Příprava pro výsek motivů na placky. Stáhněte si soubor se všemi rozměry placek pro přípravu grafiky.


Pokud máte jakékoliv nejasnosti nebo dotazy, neváhejte se na nás obrátit, rádi se Vám budeme věnovat. Manuální lis na výrobu placek. Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí.


Součástí nejsou žádné matrice ani komponenty. Ty je třeba dokoupit zvlášť. Všechna práva vyhlazena. Sdílejte a nechte ostatní sdílet za stejných podmínek.


Stroj na výrobu placek si je možné zapůjčit a to především pro skautské akce a projekty, dětské akce apod. Stejně tak může vyžadovat předem. Nabídněte svým klientům kompletní široký sortiment placek a předmětů SuperMax.


Materiál na výrobu placek

Nabízíme neutrálně koncipované katalogy s kompletním sortimentem, kde na poslední straně obálky pouze nalepíte etiketu se svým kontaktem. Pro podporu prodeje nabízíme tyto katalogy zcela zdarma v množství potřebném pro Váš záměr. Lis na výrobu placek je perfektní pro vlastnoruční výrobu připínacích placek. Konstrukce „dorazu“ zajišťuje horní a dolní zarovnání razidla.


Odpružená rukojeť je velmi pohodlná a vyžaduje pouze mírný tlak pro vylisování placky. Obsluha lisu je tudíž velmi jednoduchá. U tohoto lisu je možnost vyměnitelných matrich různých velikostí, bez nutnosti kupovat nový lis. K lisu přidám i materiál na obě velikosti buttonů. Zdravím místní posádku kraje Návrh je jestli máme zájem si koupit materiál na výrobu placek.


Materiál na výrobu placek

Který by se následně mohli použít na lokální akce třeba VyOsení a následně krajských voleb. Floristický materiál Dekorace a dárkové předměty Menu. Naše stroje SUPERBUTTON jsou právoplatně nejprodávanější stroje pro výrobu reklamních placek na českém a slovenském trhu.


Možnost výroby kusových i tisícových sérií. Návod na výrobu placek Varování Pečlivě si přečtěte varování v této části manuálu před prvním spuštěním stroje! Předejdete tak případným zraněním a škodám.


Materiál na výrobu placek

Zajistěte aby do stroje nevnikla žádná kapalina ani kousky kovu. Výhodou je možnost výměny. Britských ostrovů, kvalitně zpracovaný, pěkný design. Výroba placek ještě nikdy nebyla tak snadná! Potiskni si třeba svatební placky či zapoj svou fantazii při výrobě odznaků!


Navrhněte si vlastní vtipné placky na našem webu. Potřebujete velkou sadu placek na některou z vašich akcí? Na výrobu placek máme dokonce množstevní slevu. Nejprve si zvol motiv, který chceš mít na placce. Na rub obrázku pak tužkou obkresli kulatou nádobku třeba na okenním skle, abys viděla, jakou část budeš mít na placce.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Lis je plně kompatibilní s materiály které se dají koupit v ČR za velmi přijatelné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky