úterý 22. května 2018

Malé skleněné lahvičky

Malý rozměr je vhodný pro malé dárky nebo jako zkušební vzorky. Na tuto láhev pasují naše uzávěry z kategorie hliníkových uzávěrů 18x12. Velmi praktická skleněná lahvička vhodná na skladování drobných perliček jako je např.


Díky průhlednosti dóziček jsou korálky v lahvičkách velmi přehledné. Korkový uzávěr pevně uzavře obsah dózy. Vybavte si svou tvořivou dílnu.

Materiál pro nejrůznější výtvarné techniky bude více přehledný a ihned po ruce. Objem lahvičky je ml. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka.


SKLENĚNÉ lahvičky PLASTOVÉ lahvičky PET, PP , HDPE ALU lahvičky. LAHVIČKY s korkovou zátkou 5cm 12ks. Jsou i vhodné jako dekorace na různé tématické párty ve stylu Nature. Naplňte je příjemnou vůní.


Láhve a lahvičky (1) Pipety a kapiláry (1) Laboratorní plastik (13) Krabičky na zkumavky (2) Láhve, lahvičky a dózy (1) Mikrozkumavky (4) Plastik pro tkáňové kultury (3) Stojánky (3) Laboratorní pomůcky (19) Čištění a úklid (1) Dewarovy nádoby (1) Filtrace (1) Fólie a alobaly (1) Lžičky, špachtle, lopatky a míchací.

Roll-ony, deodoranty, balzámy na rty a speciály. Skleněné misky, dózy, kelímky a lahvičky. Mýdlový papír a látkové pytlíky. Potřeby pro výrobu domácí kosmetiky. Trh Ekokozy - vyrobeno z Ekokozích suro.


Small Foot Displej skleněné lahvičky plněné. Dají se jimi vytvořit osobní ozdoby. Tyto malé lahvičky jsou nový trend. Výborně slouží k naplnění pískem z dovolené nebo pro uchování prvního zubu nebo pramínku vlasů.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Malé skleněné lahvičky se šroubovacím uzávěrem mají robustní těsné víčko a je trvanlivé a znovu naplnitelné. Je vyroben ze skla, takže nereaguje s obsahem a lze jej sterilizovat. Jeho síla a spolehlivost lahví jsou vylepšeny a navrženy a vyrobeny tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Lze koupit jednotlivě nebo jako set ks.


Sortiment, který je možno u nás zakoupit, je velmi specificky vytvořen kompletním výběrem ze všech klasických i moderních značek alkoholických nápojů v takzvaném MINI provedení. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny. Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty.


Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů.

Malá zdobená skleněná lahvička na parfém, sklo v kovové montáži zdobené skleněnými kameny a malé skleněné lahvičky s kovovým víčkem. Výška lahviček bez montáže je 4-cm. Rádi vám poradíme s výběrem. Lahve a lahvičky na pití a vodu pro děti i dospělé.


Vítejte na palubě elektronického obchodu Lahve. V naší nabídce najdete především plastové, skleněné a nerezové láhve na vodu a další pití, krabičky na svačinu, boxy a termoboxy na jídlo, nákupní tašky, nákupní košíky, termosky a termohrnky od předních světových výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky