úterý 8. května 2018

Nástěnné police bílé

Nástěnné police Aaliyah ks bílé. Tim - závěsná police - bílá lesk. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí.


Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. Hodí se do každého pokoje. Prosvětí místnost, prakticky poslouží a navíc vypadají krásně. Krásné sněhově bílé poličky na stěnu budou dokonale zdobit interiér kuchyně nebo ložnice.


Elegantní poličky poskytnou prostor pro vaše knihy, květiny nebo třeba pro fotografie. Povrch poliček je ekologický, hladký a především odolný proti opotřebení nebo proti vlhkosti. Materiál z pevného dřeva zaručují nosnost až. Je váš interiér příliš monotónní?


Nástěnné police bílé

Oživte jej těmito elegantními poličkami. Poličky nabídnou dostatek prostoru pro dekorace, ale i praktické věci jako. Tyto klasické nástěnné police nejsou jen stylové, ale také velmi praktické. Výborně se hodí k umístění zrcadel, knih a dekorací v ložnicích, obývacích pokojích apod.


Díky svému jednoduchému, přesto však stylovému designu jsou tyto nástěnné police skvělou volbou pro ty, kdo potřebují úložný prostor navíc. Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. Nabízíme nástěnné police různých stylů a provedení v moderním ale i klasickém designu. Ozdobte si a zútulněte obývací pokoj či jídelnu policí na zeď ve velmi oblíbeném dekoru barvy bílé.


Nástěnné police bílé

Lze snadno kombinovat s. Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF či elegantní sklo. Můžete vybírat police ve velmi rozmanitých designech a stylech a samozřejmostí je úžasná paleta barev. Pokud si poličku chcete dát nad křeslo a postel, myslete na správnou výšku, abyste se při vstávání neuhodili do hlavy. Sada poliček je vhodná pro nejpamátnější věci, vzácné sběratelské předměty nebo neobvyklé cestovní suvenýry.


Každá police mohou podporovat hmotnost až kg. Detail produktu Do obchodu. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Toto je doporučená prodejní cena dodavatele.


Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Vybírejte police podle ceny, stylu a barvy. Tisíce poliček pro porovnání. Díky čemu jsou kompletní nástěnné police , ehm, kompletní?


Police na zeď nebo na stěnu. Musí se skládat z police a konzoly (případně už mohou být spojené), aby se daly připevnit na zeď. Potřebujete také správné upevňovací prvky a samozřejmě i nářadí. Prohlédněte si naši nabídku a pořiďte si úložné prostory, které potřebujete. Simple Smart Dekorativní police , nástěnné police, bílé police , bílá barva, ks (Regály a poličky) Hodnocení produktu:.


Nástěnné police bílé

Jsou věci účelné a pěkné zároveň. Prezentovaná sada tří polic bude perfektní jako police na knihy i na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky