čtvrtek 10. května 2018

Kuchynsky robot

Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Dalším příslušenstvím ještě rozšíříte jeho multifunkčnost.


Kuchynsky robot

V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy. Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit!


Ak sa vo vašej domácnosti pravidelne varí a pečie, kuchynský robot bude pre vás skutočným pomocníkom. Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Za takové peníze jen těžko koupíte něco lepšího a kvalitnějšího. Vyššie modely vám jedlo nielen pripravia, ale dokonca aj uvaria. Při troše opatrnosti vám tento robot vydrží celý život.


Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Robot zaujme extra velkou 7l nerezovou pracovní mísou, elektronickou kontrolou rychlosti s ovětleným tlačítkem a přednastavenými programy. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni.


Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Tento šikovný pomocník podpoří vaši lásku k jídlu a bude v kuchyni vaší pravou rukou. Přípravu mění na zábavu, zkracuje její dobu a ještě vám nechává volné ruce. Designové mašinky z Německa. Kuchyňští roboti Klarstein.


Kuchynsky robot

Většina produktů vyskladněna do hodin. Celokovový robot s výklopnou hlavou a nerez mísou l. Doprava zdarma téměř na všechno. Který spotřebič vybrat: kuchyňský robot , stolní mixér, tyčový mixér, ruční šlehač nebo smoothie maker. Pokud si nejste jistit, zda pro vás bude kuchyňský robot tou správnou volbou, přinášíme vám přehled podobných kuchyňských spotřebičů včetně funkcí, které vám mohou nabídnout. Všechna práva vyhrazena - použití obsahu nebo jeho částí je možné pouze se souhlasem provozovatele.


Zjistěte, proč jsou pro vás tyto kuchyňský robot vhodné. Objevte Philips kuchyňský robot. Free Shipping Available. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje.


Myslím si, že tento kuchyňský robot najde daleko větší uplatnění v profesionální kuchyni, než v běžné domácnosti. Tento jednoduchý a snadno použitelný kuchyňský robot zvládne díky inteligentnímu přednastavení programů vaření snadno: jednoduše vyberte program (mixování nebo hnětení) a přístroj inteligentně vybere dokonalou rychlost a časování. Vám jen stačí vrátit se k němu, když je vše hotovo. Trávíte v kuchyni hodně času a chcete ho využívat efektivně? Rádi se pouštíte do složitějších jídel a víte, že pro dokonalý výsledek je potřeba vynaložit mnoho energie a úsilí?


Pak vás jistě napadlo pořídit si domů chytrý kuchyňský robot. Ušetřený čas pak můžete zužitkovat mnohem kvalitněji. Kvalita mého motoru je vysoká, ale kdyby se přeci jen něco pokazilo, mám na něj záruku let. Budete-li mít jakýkoliv dotaz ohledně robotu neváhejte mě kontaktovat tel.


Extra výkonný motor 9W rychle zpracuje i velmi náročné těsto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky