pátek 25. května 2018

Otvirak na vino

Dá se říct, že všechny otvíráky a vývrtky fungují na stejném principu, ale v zásadě se liší použitým materiálem a povrchovou úpravou, od toho se také odvíjí cena. Luxusní otvíráky na víno LONGLEVER - oficiální otvíráky italské asociace someliérů A. Otvíráky na víno, E- VINO. Associazione Italiana Sommelier), která je uznává jako jedny z nejlepších otvíráků na světě!


Dokonalý mechanismus dvou páček a nadstandardně dlouhé vývrtky umožňuje hladké a bezpečné vyjmutí korku. Lamellion je unikátní dvou-lamelový otvírák na víno nejvyšší kvality s doživotní zárukou. Jeho příběh začal již v 19.


Dodnes se znalci přou, zda původně pochází z Francie nebo Itálie. Pokud jste z Prahy, můžete využít čtvrteční dopravu zdarma. Velký výběr a super ceny jen u nás. Rychlá expedice, vinařské příslušenství skladem!


Ovládá se klasickým našroubováním do korkové zátky a následným vytažením z lahve. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vybírejte spolehlivé, klasické i luxusní a vždy kvalitní otvíráky na víno za výhodné ceny, které poslouží i jako dárky nejen k vínu! Erlesene Weine zum besten Preis - entdeckt und verkostet von unserem erfahrenen Team. Jetzt Weine im Online Shop von Silkes Weinkeller bestellen!


Exkluzivní elektrický otvírák na víno s ořezávátkem pro, rychlé, pohodlné a nejjednodušší otevírání jakékoliv láhve za sekund. Ke skvělému vínu se hodí něco výjimečné - originální otvírák na víno, který zároveň zamezí trapné situace , kdy nejde láhev otevřít, špunt se roztrhne napůl nebo se korek rozdrolí do nápoje. Náš e-shop má cíl přinášet nejen každému vinaři kvalitní, personalizovanou vývrtku, se kterou bude radost otevřít každou láhev. V nabídce máme jednobarevné a dvoubarevné vývrtky, ale i vývrtky s vlastním potiskem.


Dodáváme také stylové krabičky pro dárkové balení. Levné i kvalitní otvíráky na víno. Chcete otevřít láhev piva,vína nebo konzervu? Není nad to mít kvalitní otvírák, který Vám vydrží.


Otvirak na vino

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Profi dílná sada na víno je skvělým dárkem nejen pro každého muže. Luxusní souprava na víno v elegantní dřevěné krabici obsahuje prvky, které každý milovník vína musí mít vždy po ruce. Vývrtky a otvíráky lahví. Vybrali jsme takové, které umožňují otevírání lahve bez velké námahy.


Velmi zajímavý je otvírák na víno, kterého součástí je i praktická zátka. S praktickou vývrtkou se zbavíte nežádoucí korkové zátky raz dva. Vyberte si spolehlivý, kvalitní a odolný otvírák na víno.


Praktická vývrtka na víno si poradí s každým druhem láhve. Elektrický otvírák na víno s nožíkem na fólie je doplňkem do domácnosti, který si zamilují všichni. Nabízíme stylové vývrtky pákové či klasické od výrobců.


Rychlé, jednoduché a elegantní, takové bude otevírání vína po novém. Dárkové boxy na víno, E- VINO. Dřevěná dárková krabice na víno s příslušenstvím. Otvirak na vino najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky