středa 16. května 2018

Záložky do knih návod

Záložky do knih návod

Jak si vyrobit záložku do knihy. Také jste vášniví čtenáři, a často se ztrácíte v množství rozečtených knížek? Je tu druhý návod na záložku do knihy, tentokrát s motívom sovičky a záložkou v tvare pierka. Pri tvorbe využijete obľúbenú plsť aj rokajl.


Návod je veľmi jednoduchý, môžete si k nemu prizvať aj deti a pripraviť sa na marec, mesiac kníh, spoločne. Záložky do knihy (fotopostup) Foto: flavia. Materiál papier tenký výkres nožnice ceruzka orezávatko kartón (manikúrové) nožničky malé korálky tr. Háčkované záložky do knihy - návody na háčkovanie. Záložka do knihy LOVE sa háčkuje filetovou technikou.


Filetové háčkovanie je napodobnením filetového vyšívania, ale výšivkovú sieťku nahrádza štvorčeková sieť – prázdne štvorčeky sú z retiazkových očiek a dlhých stĺpikov, plné štvorčeky sú iba dlhé stĺpiky. Všechny následující záložky si můžete nejen sami vyrobit (viz návod dále), ale i rovnou koupit - cena je cca 6Kč za kus. Ruční výroba made in Kyjev. Celé portfolio záložek v podobě čouhajících nohou najdete ZDE.


Záložky do knih návod

Večer se nám začíná rychleji stmívat a je větší chladno. Ideální doba sednout si doma k oblíbené knize a hrnku s čajem. Ozdobte svou knihu a vyro.


Návod na výrobu vyšívaných záložek najdete na blogu Claire93’s Blog. Pro vytvoření záložky budete potřebovat vyšitý motiv nejlépe křížkovým stehem na látku s pravidelnou strukturou, např. Dále tvrdý karton, látku na podložení zadní strany, střapec, jehlu a nit. Prozkoumejte nástěnku „ ZÁLOŽKY DO KNIHY“ uživatele pavlinavin na Pinterestu.


Záložky do knih návod

Je tady druhý návod na záložku do knihy, tentokrát s motivem sovičky a záložkou ve tvaru pírka. Při tvorbě využijete oblíbenou plsť i rokajl. Návod je velmi jednoduchý, můžete si k němu přizvat i děti a připravit se na březen, měsíc knih , společně. Odpověď na dotaz návod na háčkované záložky do knihy byla vyhledávána po prvé 18.


Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky do , háčkovaná, knih , navod , záložka a jeho autorem je Poradce. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli. Roušky se staly nedostatkovým zbožím, proto pro vás máme návod , jak si ji můžete sami ušít doma. Rouška zabrání, aby vaše bacily pronikly do okolí. V dnešních dnech se doporučuje ji nosit, i když se cítíte zdraví.


Záložky do knih návod

Rouška je ušitá z bavlny a netkané textilie, uvnitř má kapsičku, do které můžete vložit několik. Tentokrát máte opravdu velmi volnou ruku, v podstatě můžete háčkovat záložku, jak chcete širokou. Takže náš návod berte jen jako jednu z možností. Základní řada: udělejte si základní očko a uháčkujte řetízkových ok (ŘO) 2. Jistě najdete v šuplíku náušnici, ke které už nemáte druhou do páru, ale stále se vám ji nechce vyhazovat.


Inspirujte se záložkami do knih - s nimi je čtení ještě větší potěšení :-) 3. Dneska jsem si pro Vás připravila dva návody na záložky do knih , případně se takto dají poslat jako dárek české poštovní známky. Jelikož u mě teď panuje čtecí nálada, ráda bych se s V. Založit si stránku v oblíbené knížce, kterou čteme, můžeme sice obyčejnou záložkou do knihy. Je ale dokázáno, že oblíbená knížka se mnohem lépe čte také s oblíbenou a vlastnoručně vyrobenou záložkou. Nechte se inspirovat tímto návodem. Výroba pěkných záložek do knížek pak půjde snáz.


Mafiánské záložky Záložku jako takovou, ale jistě ocení i obyčejný člověk, třeba do účetních knih nebo nějakého chlapského románu. Patříte - li k milovníkům knih a vášnivým čtenářům, jistě si potrpíte na pořádné záložce. Aby něco vydržela, neroztrhala se, lehce se nevytratila.


Nebo byla alespoň originální. Pokud ano, jste tu správně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky