pátek 11. května 2018

Elastek 50 special dekor

Používá se pro hydroizolace nových i opravovaných střech. Elastodek special dekor je vrchní modifikovaný asfaltový pás, používá se ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Dále se používá ve skladbách střech se zatěžovacími vrstvami. Dobrý den, popsaný postup je správný.


Elastek special mineral je podkladním, použijte jej jako první vrstvu. Ten je opatřen UV stabilním posypem a je určen jako finální vrstva. Elastek special dekor červený 0mbřidličný posyp. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje použití pásu i v. Nabízíme Vám kvalitní Elastodek special dekor za výhodnou cenu s dopravou po celé ČR.


U nás nakoupíte Elastodek. Modifikovaný asfaltový pás GLASTEK SPECIAL MINERAL (mv rolke) -25°C 413. Záruka let Výrobce poskytuje 10-ti letou záruku na kvalitu materiálu. Na horním povrchu je pás opatřen. Read the latest magazines about Elastek and discover magazines on Yumpu.


Pás ve variantě MINERAL. Poptávky (8) Polystyren do ploché střechy. Elastodek special mineral se používá jako spodní modifikovaný asfaltový pás, ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Na spodním povrchu je separační spalitelná PE fólie.


ELASTEK COMBI je vyroben z SBS modifi kovaného. Celková cena poptávky: 20. Kč Polystyren do ploché střechy. Horní povrch opatřen ochran. Dodávky střech na klíč.


Rekonstrukce všech typů střech. Izolace teras a balkónů. Zhotovitel nesmí v průběhu. Tak doplňuji- ověřeno , na stránkách. Nosná vložka je polyesterová rohož.


Jason Hunt aka ElasteK , Male, United States, Standard Account. Pro renovaci ploché střechy bylo použito asfaltových pasů Elastek Dekor , kterými byla převařena asfaltová původní lepenka. Asfaltové pásy se pokládají na.


Kč lepenka -pás podkladní IKO Armourbase PRO 30mbal. Glastek special Mineral. Elastek special Dekor modrozelený technický list, foto (pdf). Doba realizácie Kontaktná osoba. Praha – systém Rheinzink.


Otrokovice – systém MPVC. Kroměříž – Květná zahr. Naše firma se může pochlubit více než dvacetiletou praxí v oblasti hydroizolačních a tepelně izolačních prací na plochých střechách, spodních stavbách, terasách, balkonech a jímkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky