pondělí 14. května 2018

Zednická lžíce s panáky

Zednická lžíce s panáky

Dřevěná zednická lžíce jako podtácek pro skleniček s ouškem. Tento dárek určitě mnohokrát využijete a neskončí někde v koutě! Na dřevěném držadle je i zvonek, kterým na sebe můžete upozornit.


Zednická lžíce s panáky. Narozeniny slaví snad každý z nás rád a každého oslavence samozřejmě potěší, když si na něj jeho okolí vzpomene. Dřevěná lžíce se šesti panáky je doplněna krásným kovovým zvonkem, takže si vždy můžete. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skleničky na panáky , které jsou na zednické lžici.


Velmi kvalitní a plně funkční dětská zednická lžíce v pestré barvě s dřevěnou rukojetí. Originální tácek s šesti panáky ve tvaru zednické lžíce. Speciálně upravená zednická lžíce pro party, oslavy a nebo jako doplněk baru nebo hospody.


Přiložené panáky naplníte nějakým chutným alkoholem, zazvoníte a podáváte. Panáky jsou zasazeny do otvorů ve lžíci, lžíce obsahuje i zvonek pro upozornění, že pití je už na cestě…Barva stříbrná. Vtipný o originální dárek pro Vaše kamarády a spolupracovníky, ideální na narozeninové párty či podnikové večírky. Dodáváme včetně štamprlátek.


Lžíce obsahuje zvonek pro upozornění, že pití je už na cestě. Nabízíme super levné ptákoviny, masky na karneval, karnevalové kostýmy, nebo srandičky. V našem online obchodě naleznete širokou nabídku žertů a vtipných dárků a ptákovin pro muže i ženu. S touto dřevěnou zednickou lžíci můžete netradičně podávat alkohol a hlavně snadno poberete odlívek. Součástí jsou skleničky - odlívky 6ks - ml.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Lžíce ocelová broušená 1x 1mm s dřevěnou ručkou. Rukojeť je ze dřeva, lakovaná. Lžíce zednická slouží k omítání a zdění zdiva jako je např. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí zednické lžíce a štětky po celé ČR spolehlivě a bezpečně.


Nerezová zednická lžíce s. Je doplněná zvonkem, který přivolá na panáka každého na stavišti, ať už je kdekoliv. Navíc zednické nářadí za trvale nejnižší ceny. Lžíce zubatá s hranou nerezová 1mm s dřevěnou ručkou.


Tato lžíce zednická je vyrobená z broušené kvalitní nerezové oceli, rukojeť je ze dřeva, lakovaná a pevně spojená se. Prkénko na panáky dřevěné E349. Sada je vyrobena z kvalitního plastu a děti si mohou hrát doma i venku. Lžíce vymazávací nerezová FESTA s dřevěnou ručkou.


Tato zednická lžíce je vyrobená z kvalitní nerezo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky