pátek 25. května 2018

Čokoládové suflé v mikrovlnce

Připravit si skvělý dortíček za pár minut, v mikrovlnce a podle jednoduchého receptu? Vyzkoušejte s námi tyto super snadné dorty, které smícháte v hrnku a jednoduše upečete v mikrovlnce ! Hrnkové dorty si upečete jednoduše: smícháte všechny suroviny v hrníčku, dáte do mikrovlnky a pečete na nejvyšší výkon, minutu až. Budete překvapeni, jak rychlý a jednoduchý je recept na pravé francouzské krémové suflé ! Potřebujete jen kvalitní čokoládu s vysokým obsahem kakaa, trochu smetany, cukru a pět vajec. Při podávání můžete vršek suflé rozlomit a do pukliny vpravit lžíci zmrzliny a přelít ji trochou horké čokoládové polevy.


Další recept na jahodové suflé najdete v uživatelských receptech Poslirecept. Zkuste to obojím způsobem a posuďte, co je lepší. Při variantě s chlazením bude třeba protáhnout dobu pečení, aby suflé nebylo uvnitř studené. Co se servírování týče, já ho nevyklopuju. Honí vás mlsná, do obchodu se vám nechce a doma máte jen pár ingrediencí?


Anebo má za minut dojít návštěva a vy přemýšlíte, co rychle přichystat? Misku na suflé o objemu l zlehka vymažeme máslem. To snad ne, stačí dl :) Ale chápu, že je to překlep. Suflé dělávám a stále mě překvapuje ta vynikající chuť horké čokolády - já totiž suflé podávám buď ihned po upečení nebo ohřáté v mikrovlnce. Do mísy nalámejte čokoládu a zalijte ji kávou nebo likérem.


Horké čokoládové suflé - recept: Rozehřejte troubu na 1°C, horkovzdušnou na 1°C. Tento recept také dělám a je super :-) Jen to máslo nechám rozehřát v mikrovlnce (zhruba na jednu minutu) nechám chvilku vychladnout a pak ho přileju k vejcím vyšlehaným s cukrem. Doba přípravy je minut.


Originálně v receptu stojí, že se má těsto v hrnečku nechat hodinu v lednici a vytáhnout minut před pečením. Recept je součástí kategorie Francouzská kuchyně. Vejce, cukr a předem rozpuštěné máslo (rozpustíme např. v mikrovlnce ). Kousky čokolády jsem si společně s máslem rozehřála v mikrovlnce a nechala trochu zchladnout. Ze zbylých bílků jsem vyšlehala sníh a opatrně přidala k čokoládové směsi, aby neztratila lehkost. Formičky jsem si vymazala máslem a vysypala.


Vložte do mikrovlnné trouby na největší výkon na až vteřin, podle toho, jakou chcete konzistenci muffinů. Mufiny v mikrovlnce recepty, které budete milovat. Pokud by se dal nějaký dezert nazvat vášnivým, byly by to jistě tyto dekadentní, hořko-sladké, čokoládové fondanty s tekutým horkým srdcem. Vyčarujete je za malou chvilku, ale i tak mám ještě pár triků, jak si trochu usnadnit život.


V kuchyni se ementál používá ke gratinování pokrmů, můžete jej zapékat nebo ho použijete jako náplň do slaných koláčů - jako je třeba tradiční francouzský quiche. Vyzrálý ementál má nádhernou oříškovou chuť a je ideální na přípravu suflé či fondue, neboť se krásně rozpouští. Do trouby vložíme plech na pečení a troubu předehřejeme na 2°C. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a máslo.


Ve velké míse utřeme žloutky s cukrem, směs by měla být světle žlutá a napěněná. Vybírejte vyzkoušené recepty na Čokoládové mufffiny s čokoládovým krémem, Čokoládové s vanilkovým krémem, Čokoládový krém do cukroví, Cupcakes s čokoládovým krémem, Čokoládový krém smetanový nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Vybírejte vyzkoušené recepty na Snadné čokoládové rohlíčky, Čokoládové rohlíčky, Čokoládové rohlíčky, Plněné čokoládové rohlíčky, Čokoládové rohlíčky podle maminky nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.


Jak si rozpustíte čokoládu nechám na Vás, ať už v míse nad horkou vodou nebo v mikrovlnce , ale před přidáním vajec počkejte chvíli, než to mírně vychladne. Porce jsou to opravdu velké, ačkoliv jsme je snědli bez váhání, trochu jsme se přejedli, takže možná používejte jako suroviny na více porcí v menších formách. Oct This Pin was discovered by Žofia Koyšová.


Jeden z nejprofláklejších desertů lepších podniků. Není snad hotelová restaurace noblesnějšího hotelu, která by ho nenabízela. Desert, který je považován za luxusní a. Připravujete-li polevu v mikrovlnce , čokoláda se až příliš rychle ohřeje a zůstanou v ní většinou žmolky. Vodní lázeň je zase dost pracná.


Nejlepší je dát kousky čokolády na vaření nebo polevy do misky a tu postavit na ohřívací desku kávovaru. Tak se vám poleva zaručeně povede. Recept na Suflé Recept na Suflé : Rozehřejte troubu na 190°C, horkovzdušnou na 170°C. Oříškovou čokoládu rozehřejte s máslem buď na mírném plameni v kastrolu, nebo krátkými pulzy v mikrovlnce. K rozdrceným sušenkám v míse přidejte rozpuštěnou čokoládu s máslem, kondenzované mléko a oříšky, a kovovou lžící dobře promíchejte.


Vlijte do připravené formy a pomocí dvou lžic směs dobře rozetřete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky