pondělí 14. května 2018

Mynte keramika

Mynte keramika

Hrnečky, misky, mísy, cukřenky, mléčenky, stojany na dorty nebo stojánky na vejce, dokonale sladěné, stále. Půvabné barvy a příjemný retro design. Keramika Mynte , Anglická sezóna.


Mynte keramika

Vrátit se zpět do obchodu Přihlásit se do mého účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Najlacnejšia kolekcia riadu Mynte dánskej značky Ib Laursen je kvalitná keramika vhodná do umývačky, rúry aj mikrovlnky. Výber farbieb a tradičný štýl vás nadchne! Hlavním artiklem je ovšem úžasná keramika řady Mynte , která v sobě ukrývá půvab venkova.


Velký výběr barev a její praktičnost v kuchyni si oblíbí každá kuchařka. Tato kouzelná keramika se stane vaším vítaným pomocníkem při vaření i pečení. Kolekcia riadu Mynte dánskej značky Ib Laursen je kvalitná keramika vhodná do umývačky, rúry aj mikrovlnky.


Krásná keramická mísa s jemnými vroubky vám určitě přijde vhod při každodenní práci v kuchyni. Vhodná bude jako mísa na ov. Nejoblíbenější jsou hrnky, hrnečky a designové talíře, které jsou základem každého stolování.


Bude navlas rovnaká ako tá terajšia, ale značková. Už si to môžeme dovoliť :-) A čo je okrem štýlu kuchyne ešte jasnejšie, nebude v nej chýbať keramika Mynte od Ib Laursen, po ktorej pokukujem na stránke Bella Rose už nejaký ten čas. U nás je hodně známá svou keramikou Mynte , která se vyrábí v různých barvách, ale jejich škála výrobků z keramiky je velice široká a mají různé řady keramických výrobků.


Hledáte trendy kuchyně od značky Mynte ? Na GLAMI si snadno doplníte outfit o kousky této značky. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Hrnček s uškom Mynte Pumpkin Spice. Prodejna funguje zároveň jako výdejní místo našeho e-shopu.


Skleněná máslenka Grooves – Skladem. Dóza s poklopem v retro vzhledu na úschovu másla nebo i tvrdých. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Nabízíme české křišťálové sklo, cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski.


Mynte keramika

Dánská společnost Ib Laursen je výrobcem dekorací, bytových doplňků, keramiky a nábytku s charakteristickým severským designem. Například jemná romantická keramika Mynte má nadčasový design a její pastelové barvy Vás okouzlí. Vařečka Mynte, keramika , dřevo délka 20cm.


Váleček Mynte, keramika , dřevo délka 43cm. Dnes si spríjemníme čakanie na jar s obľúbenou značkou Mynte. Obe farbičky príjemne rozžiaria Váš interiér. Nádherná sada keramických ružových zapekacích misiek v tvare srdca.


Mynte keramika

Vůně, dekorace a doplňky. Vánoční dekorace, figurky - výprodej. S krásnou výzdobou si užijeme ty nejkrásnější svátky v kruhu našich nejbližších i přátel, spolu s dobrým jídlem a pitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky